BenQ Zowie ZA13

Yksinkertainen ja tarkka hiiri sekä oikea- että vasenkätisille pelaajille.

tekijä #Hiiret #BenQ
8.8

BenQ Zowie ZA13 on hyvä hiiri sekä pelaamiseen että työskentelyyn. Se sopii erityisesti vähän pienempikätisille käyttäjille, sillä ZA13 on vain 6,2 senttiä leveä. Hiiri on muotoiltu symmetriseksi, eli sitä voivat käyttää sekä oikea- että vasenkätiset. Erittäin nopean optisen sensorin ansiosta kontrollin tunne säilyy koko ajan, joten ei ole hiiren vika, jos suosikkipeli päättyy tappioon.

Neljä nopeutta
Pakollisen rullapainikkeen lisäksi hiiressä on molemmin puolin kätevät peukalopainikkeet, joilla voi liikkua eteen- ja taaksepäin esimerkiksi selaimessa. Pohjassa olevalla painikkeella voi säätää hiiren nopeutta neljän vaihtoehdon välillä, hitaasta erittäin nopeaksi, joten jokaiselle luulisi löytyvän sopiva asetus. Nopeuden säätöpainiketta on hieman hankala käyttää, koska samalla tulee helposti painaneeksi hiiren muita painikkeita. Asiasta ei kuitenkaan tarvitse välittää sen jälkeen, kun sopiva nopeus on löytynyt.

ZA13 on hyvä ostos innokkaalle pelaajalle, varsinkin jos monet muut markkinoilla olevat pelihiiret tuntuvat liian suurilta ja toimintojensa puolesta liian monimutkaisilta. BenQ Zowie ZA13 ei ole huomiota herättävän näköinen, eikä siinä ole valtavasti ohjelmoitavia painikkeita. Sen sijaan hiiren vahvuuksia ovat yksinkertaisuus ja tarkkuus.

Katso päivän hinta BenQ Zowie ZA13:lle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

ZA13 istuu hyvin pienempiin käsiin ja on riittävän tarkka nopeimpiinkin peleihin.

Ominaisuudet

Merkki
BenQ
Johdollinen/johdoton
Langallinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
5 (2 x peukalopainikkeet)
Johdon pituus
2 m
Mitat
120 x 62 x 38 mm
Paino
80 g
Tunnistin
Optinen 400 - 3200 dpi