SPOTCAM HD PRO

Spotcam HD Pro

Pidä kotia silmällä sisältä tai ulkoa

tekijä #Kamerat
9.0

Spotcam on valmistanut pienen näppärän valvontakameran, joka on helppo ottaa käyttöön ja joka sietää hyvin tuulta ja sadetta, joten sitä voi mainiosti käyttää ulkotiloissakin. Kameran ostaja saa myös tallennustilaa, sillä Spotcam tallentaa automaattisesti kuvaamansa videon ilmaiseksi valmistajan palvelimelle 24 tunnin ajaksi. Käyttäjä voi siten matkoilla tarkistaa internetin kautta, mitä kotona on tapahtunut.

Maksullisella sopimuksella kuvamateriaalille voi hankkia tallennusaikaa palvelimelle 3–30 vuorokautta. Esimerkiksi 30 päivän tallennuspalvelun vuosimaksu on 180 euroa.

Käyttöönotto ei juuri voisi olla helpompaa: kameraan kytketään virta, älypuhelimeen ladataan sovellus tai mennään tietokoneella Spotcamin sivuille ja luodaan yhteys kameran ja reitittimen välille. Sekä virtaliitäntä että muut liitännät on peitetty kumilla niin, että kosteus ei pääse sisään, mutta kamera ei ole täysin vesitiivis, joten se kannattaa sijoittaa räystään tai katoksen alle.

Kamera tallentaa videokuvaa 1280 x 720 pikselin tarkkuudella, ja jälki on hyvin terävää. Jopa pilkkopimeässä kuvatusta materiaalista näkee, mitä ympä- ristössä tapahtuu. Liikeanturit lähettävät puhelimeen tiedon heti rekisteröityään liikettä ja videon aikajanale tulee merkki, josta kohta on helppo etsiä.

Arvio

Hyvä kamera, joka osaa ja kestää vähän kaikenlaista eikä tingi kuvan laadusta.

Ominaisuudet

Tarkkuus
1280 x 720 px
Liitäntä
Wlan
Muuta
Kaiutin, mikrofon