CORSAIR GAMING VOID SURROUND

Corsair Gaming Void Surround

Hyvä mutta eristämätön ääni

tekijä #Kuulokkeet
8.0

Corsairin kuulokkeet sulkevat korvat sisäänsä ja muun maailman ulos. Vaikka käyttäjä ei pystykään ne korvillaan kuulemaan muita, muut kuulevat hyvin, mitä käyttäjäkin. Kuulokkeet pystyvät toistamaan ääntä hyvin voimakkaasti, mutta siitä ei oikein voi nauttia jakamatta äänielämystä vierustovereiden kanssa.

Ääni on laadukasta ja selkeää, kuunneltiinpa sitten oopperaa, klassista musiikkia, hevirokkia tai vain juteltiin Skypellä hentoää- nisen Raili-tädin kanssa. Basso, keskiäänet ja diskantti olivat yleensä miellyttävästi tasapainossa, ja mikrofoni auttoi torjumaan taustahälyä niin, että puhelun vastaanottajakin kuuli puhujan äänen kirkkaasti. Mukavaa oli se, että mikrofoni voidaan kääntää kasvojen edestä pois, kun sitä ei tarvita, ja jopa sulkea kokonaan vasemman kuulokkeen painikkeella.

Corsairin kuuloke-mikrofoniyhdistelmä voidaan yhdistää tietokoneeseen, taulutietokoneeseen ja älypuhelimeen johdolla ja minijakkiliittimellä. Mukana tulee myös usb-sovitin, jolla kuulokkeet saa yhdistettyä ulkoiseen äänikorttiin, mikä on kätevää, jos niitä käytetään esimerkiksi vain Skypessä ja halutaan kuunnella musiikkia oikeista kaiuttimista.

Arvio

Loistava headset nettipuheluihin, musiikin kuunteluun ja videoiden katseluun.

Ominaisuudet

Toistoalue
20 Hz – 20 KHz
Liitäntä
USB + minijakki
Paino
790 g