Jabra Vega, hillitysti muotoillut kuulokkeet oranssilla kangasjohdolla.

Jabra Vega

Jabra Vega -kuulokkeissa on hyvä ääni ja toimiva vastamelutekniikka.

tekijä #Kuulokkeet #Jabra
9.2

Jabra Vega on minimaalisesti muotoillut kuulokkeet, joissa on ominaisuutena aktiivinen vastamelutekniikka hälynpoistoon. Kuulokkeet painavat 278 grammaa, joten ne ovat aika lailla peruskuulokkeita raskaammat. Kuulokeosat peittävät korvan, jolloin muut äänet pysyvät ulkona, kun musiikki soi.

Kuulokkeiden mukana tulee suojapussukka, kangaspäällysteinen 1,2-metrinen mikrofonilla varustettu johto ja AAA-paristo. Toiseen kuulokekuppiin sijoitettava paristo antaa virtaa vastamelutoiminnolle.

Äänenlaatu on korkea. Bassot, keskiäänet ja diskantit ovat luonnollisessa tasapainossa riippumatta siitä, kuunteleeko raskasta rockia vai melodista poppia. Eristys on myös huippuluokkaa. Volyymia saa vääntää kipurajoille, ennen kuin vierustoveri häiriintyy musiikkivalinnastasi.

Toimiva vastamelutekniikka
Vastamelutoiminto, joka käynnistyy oikeanpuoleisen kuulokekupin painikkeesta, vaimentaa ympäristön äänet tehokkaasti. Se on mainio ominaisuus, josta on iloa keskittymistä vaativissa työtehtävissä ja vaikka vain lukurauhaa halutessa.

Neljän päivän intensiivisessä kokeilussa Jabra Vega istui yllättävän miellyttävästi korvilla, raskaudestaan huolimatta. Pitkissä sessioissa kuulokkeet tuntuivat kuitenkin hieman painavan päälakea.

Katso päivän hinta Jabra Vega -kuulokkeille hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Hyvin soivissa Jabra Vega -kuulokkeissa on hienosti toimiva vastamelutekniikka.

Ominaisuudet

Merkki
Jabra
Toistoalue
20 - 20000 Hz
Akkukesto
35 t
Johdon pituus
1,2 m
Liitäntä
3,5 mm
Paino
278 g
Muuta
Mukana AAA-paristo vastamelutoiminnolle, suojalaukku, lentokonesovitin