MSI GK-701

MSI GK-701

Miellyttävä näppäintuntuma

tekijä #Näppäimistöt #MSI
9.0

MSI-yhtiön alati kasvavaan tuotetarjontaan on ilmestynyt mekaaninen MSI GK-701 -pelinäppäimistö, joka tekee vaativankin käyttäjän tyytyväiseksi – ja vieläpä hintaan, jonka on kilpailukykyinen muiden suurten valmistajien vastaavien tuotteiden kanssa.

Kaikki MSI GK-701:ssä on vankkaa tekoa. Näppäimistön kuori on paksua alumiinia, joka tuntuu erittäin vahvalta, mekaaniset näppäimet on testattu kestä- mään jopa 50 miljoonaa painallusta ja punottu kaapeli on varustettu kullatulla usb-liittimellä. Jopa kumijalat tuntuvat yllättävän pitäviltä ja päästävät miellyttävän napsahduksen, kun ne taittaa auki.

GK-701 on varustettu laadukkailla Cherry MX Brown -kytkimillä, jotka sopivat pelaamisen lisäksi hyvin myös kirjoittamiseen.

Useissa näppäimistön näppäimissä on kaksi eri toimintoa. Näppäimiä voi käyttää myös multimedianäppäiminä, joilla voi säätää äänenvoimakkuutta, pysäyttää, paussata ja kelata elokuvaa tai musiikkia.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on hyvä ja huolella tehty mekaaninen näppäimistö, joka sopii esimerkiksi paljon tekstiä kirjoittavalle. Ainoa miinus tulee siitä, että näppäimistössä ei ole rannetukea. Jos rannetukea ei ole tottunut käyttämään, ei näppäimistössä ole mitään moitittavaa.

Arvio

Erittäin hyvä mekaaninen näppäimistö paljon kirjoittavalle. Laatu on huippuluokkaa.

Ominaisuudet

Merkki
MSI
Liitäntä
USB
Näppäinten määrä
105
Taustavalaistus
Ja, rød
Muuta
Cherry MX Brown