Ashampoo Photo Recovery

Ashampoo Photo Recovery

Perinpohjainen kuvien pelastaja

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
7.0

Hyvät neuvot ovat kalliit, jos satut vahingossa poistamaan kattavan kuva-arkistosi tietokoneelta. Ashampoo Photo Recovery voi kuitenkin pelastaa sinut tukalasta tilanteesta – mutta vain jos sinulla riittää kärsivällisyyttä.

Ohjelma on helppo ottaa käyttöön, sillä valikot ovat suomenkieliset, eikä mää- ritettäviä asetuksiakaan ole liikaa. Tärkeimpien joukossa ovat tutkittavat kansiot ja hakuehdot, kuten kuvakoko ja tiedostomuoto. Niiden avulla on mahdollista löytää vain ne kuvat, jotka haluaa pelastaa, eikä tarvitse käydä läpi tuhansia miniatyyrikuvia.

Kuvia etsitään todella perusteellisesti, ja testattaessa Photo Recovery löysi kaikki ssd- ja hdd-levyiltä sekä usb-muistilta poistetut kuvat. Skannaus oli kuitenkin hidasta, sillä 128-gigatavuisen ssd-levyn tutkimiseen meni useita tunteja, vaikka valittuna oli ”nopea skannaus”.

Pitkän etsintävaiheen jälkeen ohjelma näyttää yhden vahvuuksistaan: Se kertoo selkeästi, mitkä kuvat ovat palautettavissa, jolloin käyttäjä voi valita haluamansa niiden joukosta. Hinta on kuitenkin hieman korkea ohjelmasta, jolla voi vain etsiä palautettavia kuvia, ja joka tekee sen todella hitaasti.

Arvio

Yksinkertainen kuvien palautusohjelma. Etsii kuvia huolellisesti
mutta erittäin hitaasti.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Toiminnot
Fotogenskabelse, recovery
Käyttöjärjestelmä
Windows