Ashampoo Winoptimizer 14

Ashampoo WinOptimizer 14 on erinomainen ja kattava ohjelma tietokoneen optimointiin.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
9.0

Ashampoo WinOptimizer -ohjelmalla on kolme tehtävää: Raivaus, optimointi ja suojaus. Tehtäväjako on hyvä, sillä jos käytössä on suhteellisen uusi Windows 10 -tietokone, on raivauksen tarve minimaalinen, mutta optimoinnille ja suojaukselle on aina käyttöä. Vanhempaa tietokonetta käyttävä voi puolestaan keskittyä eri puolilla kiintolevyä olevien tarpeettomien ja tietokonetta hidastavien pikkutiedostojen raivaamiseen.

 

WinOptimizer sisältää todella paljon toimintoja, joiden esittelyyn voisi uhrata runsaasti tilaa. Tyydymme sen sijaan kertomaan, että ohjelmassa on 41 konkreettista toimintoa. Se tarkoittaa sitä, että ohjelmalla voi tehdä samat asiat kuin 41 erillisellä pikkuohjelmalla. Toimintojen lukumäärään nähden käyttöliittymä on yllättävän selkeä, ja selkeyttä lisää tietysti se, että ohjelma on suomenkielinen.

 

Kolme toimintoa ansaitsevat kuitenkin erityismaininnan. Varmuuskopiot-välilehdellä voi huolehtia tiedostojen säännöllisestä varmistuksesta. Automaatti-välilehdellä tietokoneen voi asettaa pelitilaan, jolloin mikään ei häiritse pelaamista. Ashampoo tarjoaa myös kätevän uuden ominaisuuden, joka on järjestelmän säännöllinen raivaus. Väliaikaisia tiedostoja poistetaan automaattisesti, ilman että käyttäjän tarvitsee tehdä mitään. Nokkelaa!

Ohjelman voi ostaa Ashampoon verkkokaupasta

Arvio

Älä kysy, mitä kaikkea Ashampoo WinOptimizerilla voi tehdä, ellet halua kuunnella pitkää selostusta. Tarjolla on optimointia koko rahan edestä.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Käyttöjärjestelmä
Windows 10, 8, 7, Vista