Xara Photo ja Graphic Designer 365

Suunnittele graafisia tulosteita

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit
8.8

Tee lomakuvistasi entistä parempia ja suunnittele näyttäviä kutsukortteja tuleviin juhliisi yhdellä ja samalla ohjelmalla. Se on mahdollista Xara Photo & Graphic Designer 365 -ohjelmalla, joka tarjoaa monipuoliset toiminnot erittäin käyttäjäystävällisessä muodossa.

Ohjelman käyttöliittymä on englanninkielinen ja eri toimintojen löytämiseen kuluu aluksi hieman aikaa. Sen ei kuitenkaan pidä antaa pelottaa, sillä Xara Photo & Graphic Designer 365 -ohjelmasta on paljon iloa, kun perustoiminnot tulevat tutuiksi.

Varsinkin kuvankäsittelyssä pääsee helposti alkuun. Ohjelmaikkunan vasemmassa reunassa on kuvakkeilla varustettu selkeä valikko, josta löytyvät tärkeimmät toiminnot. Voit muun muassa parantaa kontrastia, muokata värejä ja poistaa punaiset silmät.

Aloittelevat kuvankäsittelijät saavat yksinkertaiset toiminnot helposti haltuunsa ja kokeneemmat käyttäjät voivat kokeilla kehittyneempiä toimintoja, kuten 3D-kohteiden työstämistä.

Käyttäjäystävällisyys on huipussaan myös silloin, kun suunnitellaan esitteen tai kutsukortin ulkoasua. Xara Photo & Graphic Designer 365 sisältää monia samoja toimintoja kuin Adoben kalliit ohjelmapaketit, ja toimintojen käyttö on helppoa.

Ohjelmaa testattaessa yksinkertaisen kolmisivuisen esitteen tekemiseen meni alle puoli tuntia. Kuvitustakaan ei tarvinnut ihmeemmin miettiä, sillä ohjelma tarjoaa vapaaseen käyttöön varsin käyttökelpoisen valikoiman kuvia.

Arvio

Monipuolinen ja edullinen ohjelma, jolla on helppo käsitellä kuvia ja suunnitella graafisia tulosteita.

Ominaisuudet

Toiminnot
Kuvankäsittely, 3D-muokkaus, graafinen suunnittelu
Tiedostomuodot
PDF, JPG, TIFF, PNG, XAR, PSD, GIF
Käyttöjärjestelmä
Windows Vista/7/8/8.1/10
Järjestelmävaatimus
Intel Celeron/AMD Sempron tai uudempi, 500 Mt RAM ja 300 Mt levytilaa
Kieli
Englanti