Symantec Norton Security Premium

Norton Security Premium

Tehokas tietoturvaohjelma kaikille tietokoneille ja mobiililaitteille.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Symantec
9.4

Symantec Norton Security Premium antaa suojan jopa 10 laitteelle, joihin kuuluvat pc- ja Mac-tietokoneet sekä Android- ja iOS-järjestelmää käyttävät tabletit ja älypuhelimet. Tietoturvapakettiin sisältyy 25 gigatavun verkkovarmistus, perhesuoja, pc-optimointi sekä identiteettisuoja netissä liikuttaessa. Kaikki toiminnot eivät kuitenkaan toimi yhtä vakuuttavasti.

Useimmat toiminnot on kerätty pc:lle asennettavaan Norton Security -ohjelmaan. Ohjelma on yksinkertainen ja selkeä ja antaa suojan viruksia, vakoiluohjelmia ja muita haittaohjelmia sekä netin uhkia vastaan. Riippumattoman saksalaisen AV-Test-testilaboratorion testauksissa Norton on saanut huippupisteet kyvystään antaa suoja kaikenlaisia uhkia vastaan.

Varmistustoiminto ja 25 gigatavun verkkovarmistustila ovat suuri etu. Verkkoon voi varmistaa tärkeimpiä tiedostojaan, kuten esimerkiksi sähköpostiviestejä, yhteystietoja, dokumentteja, kuvia ja musiikkia. Tai sitten voi varmistaa valikoituja kansioita tai asemia. Varmistus on helppoa ja yksinkertaista.

Norton Family sisältää toimintoja, joiden ansiosta lapset voivat liikkua netissä turvallisesti. Vanhemmat näkevät esimerkiksi, milloin lapset ovat netissä ja missä he viettävät siellä aikaansa. Lisäksi vanhemmat voivat suojata lastensa henkilökohtaisia tietoja ja mainetta verkossa. Vaihtoehtoja on runsaasti, jos ei täysin luota lasten harkintakykyyn.

Vaikutelma paketin muista toiminnoista on hieman sekalainen. Jos esimerkiksi haluaa optimoida levyn, käynnistyy levyn eheytys. Valitettavasti ohjelma ei huomioi sitä, onko tietokoneessa mekaaninen kiintolevy vai ssd-levy. Käyttäjän pitää itse tietää, että ssd-levyä ei pidä mennä eheyttämään.

Tiedostojen raivaustoiminto poistaa väliaikaiset Windows- ja internettiedostot. Samat toiminnot löytyvät Windowsista, mutta Nortonin paketissa ne ovat helpommin käyttöön otettavissa. Mitään uutta ne eivät kuitenkaan tarjoa.

Lisätietoja Norton Security Premium -ohjelmistosta on valmistajan sivuilla, joilta Nortonin voi myös ostaa.

Arvio

Tehokkaan suojan antaminen jopa 10 laitteelle tekee Symantec Norton Security Premiumista kiinnostavan ja yhden parhaimmista tietoturvaohjelmista, johon sisältyy hyvä varmistusohjelma.

Ominaisuudet

Merkki
Symantec
Toiminnot
Virussuoja, roskapostisuoja, vakoilusuoja, online-varmistus, perhesuoja
Käyttöjärjestelmä
Windows, iOS, Android
Kieli
Suomi
Muuta
Suoja jopa 10 laitteelle