HTC Desire 530

HTC Desire 530

Desire 530 on huokea puhelin, mutta ei ihan vastaa nykypäivän vaatimuksia.

tekijä #Puhelimet #HTC
6.4

HTC oli eturintamassa, kun ensimmäiset Android-puhelimet ilmestyivät. Vuonna 2010 ilmestynyt HTC Desire oli erittäin hyvä puhelin, ja HTC on pitäytynyt nimessä siitä lähtien.

Paljon on ehtinyt tapahtua alkuperäisen Desire-puhelimen ja HTC Desire 530:n välillä, joka sijoittuu älypuhelimien edullisempaan päähän.

Edullisuus on yleensä hyvä asia, mutta suhteellisen huokeasta hinnasta huolimatta Desire 530 tuottaa lievän pettymyksen.

Puhelimen näyttö, kamerat ja akkukesto ovat sinänsä hyviä, mutta suoritin ei pysy ihan perässä. Ja yhdessä melko vaatimattoman muistikapasiteetin kanssa tuloksena on, että puhelin on yksinkertaisesti liian hidas. Kun useita sovelluksia on avoinna ja sitten siirrytään puhelimen aloitusvalikkoon, niin Android-järjestelmän päälle rakennetulla Sense-käyttöliittymällä on selviä vaikeuksia selvitä viiveettä valikon selauksesta.

Puhelimen takakansi on muovia, ja sen ansiosta puhelin pysyy hyvin kädessä. Puhelujen äänenlaatu on hyvä molemmissa päissä.

Kun Desire 530:n ottaa käyttöön, se on täynnä sovelluksia, joista useimmille ei todennäköisesti ole käyttöä. Järkevämpää olisi ollut antaa käyttäjien hankkia tarvitsemansa sovellukset Google Play Kaupasta.

Edullista puhelinta etsivän ei kannata ensimmäiseksi kääntyä HTC Desire 530:n puoleen. Muilla yhtiöillä, esimerkiksi Samsungilla, on tarjolla parempia vaihtoehtoja.

Arvio

Hinta on parasta Desire 530:ssa, joka soveltuu parhaiten ensipuhelimeksi.

Ominaisuudet

Merkki
HTC
Suoritin
Snapdragon 210
Muisti
1,5 Gt
Tallennustila
16 Gt
Näytön koko
5"
Näytön tarkkuus
720 x 1280 px
Akun kapasiteetti
2200 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 6.0
Mitat
14,7 x 7,1 x 0,8 cm
Paino
140 g
Sormenjälkilukija
Ei
Microsd-korttipaikka
On