Smarter Coffee 2.0

Smarter Coffee 2.0

Keitin, jolla voi jauhaa ja keittää kahvia sovelluksesta käsin.

tekijä #Sekalaiset #Andre
8.9

Voit loikoilla sängyssä lauantaiaamuna, ottaa älypuhelimen käteesi, avata sovelluksen ja pistää Smarter Coffee -kahvinkeittimen jauhamaan ja keittämään kupillisen hyvää kahvia.

Smarter-yhtiö on tuonut myyntiin Smarter Coffee -kahvinkeittimen uuden sukupolven. Siinä on yhdysrakenteinen langaton verkko, jonka kautta voit komentaa keitintä keittämään kahvia olinpaikastasi riippumatta.

Smarter Coffee muistuttaa tavallista suodatinkahvinkeitintä. Keittimen mukana toimitetaan kolme vaihdettavaa etupaneelia, musta, punainen ja beige, joiden avulla keittimen ulkonäköä voi halutessaan muuttaa.

Keittimen päällä on pieni kahvimylly, joten kahvia saa keitettyä vastajauhetuista pavuista.

Käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa. Ensin ladataan sovellus ja sitten puhelimen kamera kohdistetaan keittimen näyttöön, joka parittaa laitteet. Sen jälkeen kahvinkeitin liitetään langattomaan verkkoon, ja muuta ei tarvita.

Kahvinkeittimen etupuoli ja sovelluksen aloitussivu ovat lähes identtiset. Sieltä voi valita, jauhetaanko kahvi pavuista vai käytetäänkö suodatinkahvia, kuinka vahvaa kahvin pitää olla ja kuinka kauan keitin pitää kahvin lämpimänä.

Kahvi pysyy lämpimänä korkeintaan 40 minuuttia, mikä on melko lyhyt aika. Keitin olisi saanut pitää kahvin lämpimänä vähintään kaksi tuntia.

Älykästä kahvinkeitintä testattiin kuukauden verran, eikä sinä aikana ollut havaittavissa sen paremmin hyökkäyksiä kuin muitakaan ongelmia verkon käytössä.

Smarter Coffee keittää todella hyvää jauhettua kahvia, eikä edes suodatinpussia tarvitse vaihtaa, sillä laite on varustettu uudelleenkäytettävällä suodattimella.

Jos Smarter Coffee 2.0 -keittimen vesisäiliön on unohtanut täyttää illalla vedellä, on lauantaiaamuna pakko kömpiä peiton alta keittiöön ja kaataa vettä säiliöön, ennen kuin voi ryhtyä kahvinkeittopuuhiin – ja siitä herääkin kysymys, onko keitin lopulta älykäs?

 

+ Voi ohjata sovelluksella
+ Helppo käyttöönotto
+ Jauhaa hyvää kahvia
– Pitää kahvin vain 40 minuuttia lämpimänä

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Smarter Coffee 2.0 keittää hyvää kahvia ja on helppokäyttöinen. Huippuarvosanan saamiseksi keittimessä olisi pitänyt olla lisätoimintoja ja huokeampi hinta.

Ominaisuudet

Merkki
Andre