Arctic Quick Charger 8000

Nopea latausasema viidelle tabletille tai puhelimelle

tekijä #Sekalaiset #Arctic
10.0

Laturia ei tarvitse enää etsiä ympäri asuntoa, kun käytössä on Arctic Quick Charger 8000. Pistorasiaan kytkemisen jälkeen käytössä on kiinteä latausasema jopa viidelle puhelimelle tai tabletille.

Laturin neljässä usb-portissa on älykäs lataus, joka tunnistaa laitteen ja huolehtii sen mahdollisimman nopeasta lataamisesta. Tällaiseen porttiin liitetty tablet latautui testattaessa lähes yhtä nopeasti kuin tabletin alkuperäisellä laturilla.

Äärimmäisenä vasemmalla oleva usb-portti lataa laitteet erittäin nopeasti, jos niissä on Snapdragon-piiri. Sellainen löytyy monista Android-puhelimista. Nexus 6P -puhelimen lataus onnistui suunnilleen samassa ajassa kuin puhelimen mukana tulleella laturilla. Kun puhelin liitettiin yhteen Arctic Quick Charger 8000 -laturin neljästä tavallisesta usb-portista, sujui lataaminen hieman puhelimen omaa laturia hitaammin. Iphonen käyttäjät joutuvat tyytymään laturin neljään tavalliseen latausporttiin.

Arcticin laturi on niin pieni, että sen voi reissuun lähtiessä pakata laukkuun, jolloin mukaan ei tarvitse ottaa erillisiä latureita eri laitteille. Artic Quick Charger 8000 -laturin voi kytkeä esimerkiksi amerikkalaiseen pistorasiaan tavallisen matkasovittimen avulla, joka pitää hankkia erikseen.

Arctic Quick Charger 8000 -laturin voi ostaa valmistajan verkkokaupasta.

Arvio

Arcticin laturi on kätevä ratkaisu, jos käytössä on useita ladattavia puhelimia tai tablet-laitteita.

Ominaisuudet

Merkki
Arctic
Tuotetyyppi
Laturi
Mitat
11,6 x 15,1 x 3,6 cm
Paino
180 g
Liitäntä
5 x USB
Muuta
Ulostulo 8.000 mA