Blue Snowball iCE

Blue Snowball iCE

USB-mikrofoni laadukkaisiin äänitallenteisiin.

tekijä #Sekalaiset #Blue
8.0

Jos olet kyllästynyt kehnoon headset-ääneen, kun tallennat ääntä mikrofonin kautta, sinun kannattaa hankkia kunnon mikrofoni, kuten Blue Microphonesin Snowball iCE. Tämän usb-mikrofonin pyöreä muotoilu tekee äänen tallentamisesta tietokoneelle hieman tavallista hauskempaa – olipa kyseessä sitten kotivideolle tuleva selostus, laulu, kitaran soitto, podcast, tietokonepeli tai Skype-puhelu.

Mikrofoni on heti käyttövalmis, kun se liitetään tietokoneen usb-liitäntään. Ajureita ei tarvitse asentaa, mutta äänen nauhoittamiseen ja tallentamiseen tarvitaan jotain ohjelmaa. Mikrofonin mukana ei sellaista tule, mutta mikä tahansa ääniohjelma käy, esimerkiksi Audacity tai Acoustica, joista molemmista on tarjolla ilmaisversio.

Tietokoneen yhdysrakenteiseen mikrofoniin verrattuna Snowball iCE:n tallentama ääni on yksityiskohtaisempi ja vivahteikkaampi. Laite tallentaa 360 asteen ääntä, eli joka suunnalta, minkä vuoksi mikrofonia voi käyttää esimerkiksi pyöreän pöydän keskusteluissa tai orkesterin harjoitustiloissa.

Se on hyvin tämän hintaluokan mikrofonilta, joten tallenteisiin mahdollisesti tulevan pienen taustahälyn voi antaa anteeksi. Snowball iCE:n suurin puute on liian alhainen äänitystaso. Myös virtapainike olisi asiaa, ettei usb-johtoa tarvitsisi irrottaa mikrofonin sulkemiseksi.

Katso päivän hinta esim. Hintaoppaasta.

Arvio

Blue Snowball iCE -mikrofoni tekee hiljaisia mutta laadukkaita äänitallenteita. Taustahälyä tulee vain vähän mukaan, toisin kuin yleensä huokeaa headsetia käytettäessä.

Ominaisuudet

Merkki
Blue
Tuotetyyppi
Mikrofoni
Paino
460 g
Liitäntä
USB 2.0