EPSON EH-TW5210

EPSON EH-TW5210

Viihdettä 300 tuuman koossa

tekijä #Sekalaiset #Epson
9.0

Epson EH-TW5210 on kotiteattereihin tarkoitettu projektori, joka istuu pyöristettyjen muotojensa ja hillityn ulkoasunsa vuoksi erilaisiin kodin sisustuksiin

Projektori on helppo ottaa käyttöön: Pura myyntipakkauksesta, kytke virta ja liitä videolähde käyttä- mällä joko usb-liitäntää (tavallinen usb 2.0 tai mini 2.0), vga- tai hdmi-liitäntää, joita on kaksi kappaletta, tai komposiittiliitäntää. Kuvan terävyyttä ei tarvitse säätää, sillä projektori huolehtii siitä automaattisesti. Tarkennuksesta voi toki huolehtia myös manuaalisesti, mutta laitetta testattaessa sitä ei tarvittu.

Projektorin päällä olevilla painikkeilla voi ohjata suurinta osaa laitteen toiminnoista, mutta helpompaa on käyttää mukana tulevaa kaukosäädintä.

EH-TW5210 tuottaa upean kuvan täysteräväpiirtotarkkuudella, ja yksityiskohdat erottuvat selkeästi riippumatta kuvan koosta. Parhaimmillaan viihdettä voi katsoa jopa 332 tuuman kuvakoossa.

Epsonin projektorissa on 30 asteen pysty- ja vaakasuuntainen keystone-korjaus, jos kuvaa ei voi heijastaa kohtisuoraan seinälle tai valkokankaalle. Valoteho saisi olla parempi, jottei huonetta tarvitsisi pimentää.

Arvio

Kotiteatteriin erinomainen projektori, joka tuottaa terävän ja
yksityiskohtaisen kuvan.

Ominaisuudet

Merkki
Epson