Pieni ja näppärä sensori, joka mittaa lapsen päivittäistä liikkumista.

ReimaGo

Pieni ja näppärä sensori, joka mittaa lapsen päivittäistä liikkumista.

tekijä #Sekalaiset #Reima
8.4

ReimaGO on pienikokoinen sensori, joka mittaa lapsen aktiivisuutta koko päivän ajan. Sensori on lastenvaatteita valmistavan Reiman ja erikoiskelloistaan tunnetun Suunnon yhteistyön tulos. Sensorin voi kiinnittää erityiseen ReimaGo-taskuun tai pitää missä tahansa taskussa.

Käyttöönotettaessa sensorin sai muutamassa minuutissa kommunikoimaan siihen kuuluvan ilmaisen sovelluksen kanssa. ReimaGO-sovellus toimii iPhonessa ja iPadissa, joissa on iOS 8 -järjestelmä tai uudempi. Valmistajan ilmoituksen mukaan sovellus tulee myös Androidille keväällä 2017.

ReimaGO ei kerää paikkatietoja, vaan mittaa ainoastaan lapsen liikkumisen kestoa ja tehoa. Jos lapsi esimerkiksi juoksentelee koko päivän sensori mukanaan, niin illalla siitä kertyneen datan voi muuntaa energiaksi, jota voi käyttää sovelluksessa. Sovellus on toteutettu sarjakuvatyyliin, mikä vetoaa myös pieniin lapsiin. Jos lapsi saavuttaa asetetut liikuntatavoitteet päivän aikana, se palkitaan sovelluksessa. Käyttäjä voi itse määrittää, millaiset liikuntatavoitteet ovat riittäviä uusien palkintojen saamiseen.

ReimaGO on hauska keino innostaa lapsia liikkumaan, mutta sensorin hinta on hieman yläkanttiin.

 

Lisätietoja ja jälleenmyyjät löytyvät valmistajan sivuilta.

 

+ Hyvä sovellus

+ Pieni ja kevyt sensori

– Hinta on hieman korkea

Arvio

Pieni ja kätevä sensori, joka mittaa lapsen päivittäistä aktiivisuutta ja tallentaa tiedot muistiin.

Ominaisuudet

Merkki
Reima
Tuotetyyppi
Aktiivisuussensori
Mitat
3,7 x 0,8 cm
Paino
9,4 g