Club Ultra Smart Docking Station

SenseVision Club 3D Ultra Smart -telakointiasema

Kannettavan tietokoneen telakka, jossa on monta usb 3.0 -liitäntää, sekä liitännät ulkoiselle näytölle, kuulokkeille ja mikrofonille.

tekijä #Sekalaiset #Sensevision
8.0

Telakka tulee apuun silloin, jos kannettavan tietokoneen oheislaiteliitännät loppuvat kesken – mikä perusmallissa saattaa tulla eteen nopeasti. SenseVisionin telakointiasema tarjoaa käyttöön kattavan liitäntävalikoiman. Telakka yhdistetään kannettavan usb 3.0 -liitäntään, jolloin saataville tulee viiden usb 3.0 -liitännän keskitin. Sen lisäksi saa käyttöön ulkoisen näytön kytkemisen hdmi-, dvi- tai vga-liitännän kautta. Ja yhteydet toimivat, vaikka edelleen ollaan samassa kaapelissa, jolla telakka on kytketty kannettavaan. Sama koskee myös gigabitin ethernet-liitäntää sekä 3,5 mm:n 2,1-kanavaista stereoulostuloa ja 3,5 mm:n mikrofoniliitäntää. Toisessa päädyssä on vielä muistikortinlukija. Tyylikäs ja toimiva ratkaisu.

Telakka on reilut kaksi senttimetriä korkea, ja laite on tarkoitettu sijoitettavaksi kannettavan taakse, jolloin kannettava kohoaa aavistuksen verran. Telakkaa kokeiltiin yhdessä HP:n Envy 15-as004no -kannettavan kanssa (myös sen testi on luettavissa Testinurkassa). Telakka oli kuin tehty Envylle. Leveys on molemmissa suunnilleen sama, kun kannettava on 15-tuumainen, ja kirjoittaminen on miellyttävää, kun näppäimet ovat hieman ylempänä.

Telakan käyttöönotto ei sujunut ilman mutkia. Testikannettavassa ei ollut optista asemaa, joten telakan mukana tullut cd piti kopioida muistitikulle. Siltä käynnistetystä valikosta valittiin sitten ohjaimet Windows 10:lle, mutta siitä huolimatta ulkoisen näytön asennus ei onnistunut. Lopulta ei auttanut muu, kuin siirtyä nettiin lataamaan uudet ohjaimet, joilla telakka lopulta saatiin toimimaan.

 

 

Katso päivän hinta hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Käytännöllinen telakkaratkaisu. Asennus meni sähläämiseksi mukana tulleiden kehnojen ajurien takia.

Ominaisuudet

Merkki
Sensevision
Tuotetyyppi
Telakointiasema
Mitat
37 x 4,9 x 2,4 cm
Liitäntä
5 x USB 3.0, HDMI, VGA, DVI, ethernet, 2 x 3,5 mm ääni, micro-sd