TomTom GO 5200

TomTom Go 5200

Älykäs GPS sisäisellä wlan-yhteydellä.

tekijä #Sekalaiset #TomTom
9.4

Autonavigaattoria käyttäneet tietävät, että reittikarttojen päivittämiseksi laite pitää liittää tietokoneeseen, mistä on oma vaivansa. Tästä vaivasta pääsee eroon TomTom Go 5200:n avulla. Navigaattorissa on sisäinen wlan-yhteys, jonka kautta uusimmat kartat ja ohjelmistot saa ladattua, kun laitteen yhdistää langattomaan lähiverkkoon. Tietokonetta ei tarvita. Lisäksi Go 5200 sisältää maksuttomat elinikäiset kartat sekä liikenne- ja nopeuskamerapäivitykset.

Navigaattorissa on viisituumainen näyttö ja sisäinen sim-kortti, jonka avulla reaaliaikaset palvelut saa aktivoitua käyttöönoton yhteydessä. Go 5200 toimii ääniohjauksella ja oppii kuljettajan ajotavan sekä osaa myös ennakoida, milloin määränpäänä on jokin tallennetuista paikoista. Go 5200 auttaa välttämään ruuhkia ja varoittaa lähestyvistä nopeuskameroista sekä autojonoista.

MyDrive-sovelluksen avulla voi käyttää puhelinta ajoreittien suunnitteluun, suosikkien tallentamiseen ja reaaliaikaisten liikennetietojen tarkistamiseen ennen autoon menoa. Tiedot on helppo siirtää puhelimesta navigaattoriin. Go 5200:n avulla voi soittaa ja vastaanottaa puheluita, ja laitteen saa lukemaan tekstiviestit ääneen. Ääniohjauksella voi etsiä netistä vaikka lähintä huoltoasemaa tai ruokapaikkaa.

 

+ Päivitykset wlan-yhteyden kautta

+ Elinikäiset kartat ja liikennepäivitykset

+ Tekstiviestit luetaan ääneen

– Korkea hinta

 

Lisätietoja:

www.tomtom.com

Arvio

TomTom Go 5200 sisältää kaiken tarvittavan, määränpäästä riippumatta. Kartat ja liikennetiedot saa päivitettyä todella helposti wlan-yhteyden kautta. Navigaattori on kuitenkin kallis.

Ominaisuudet

Merkki
TomTom
Tuotetyyppi
5-tuumainen ääniohjattu GPS wlan-yhteydellä
Liitäntä
Micro-usb, wlan, bluetooth
Muuta
16 gigatavua flash-muistia (laajennettavissa microsd-kortilla), elinikäiset kartta- ja liikennepäivitykset