Skanneria pidetään kädessä ja liikutetaan tasaisesti kohteen ympärillä, laitteen lukijan ollessa 10-70 sentin etäisyydellä kohteesta.

XYZprinting 3D Scanner

Hankalakäyttöinen 3D-käsiskanneri

tekijä #Sekalaiset #XYZ Printing
1.3

3d-tuotteet, kuten tulostimet ja skannerit, ovat yksi vahvassa nousussa olevista trendeistä. Jonkinlaisena lieveilmiönä voidaan pitää sitä, että osa tuotteista hosutaan raakileina markkinoille. Niinpä XYZprinting-yhtiökään, joka tekee mainioita 3d-tulostimia, ei valitettavasti ole täysin onnistunut uuden usb-liitäntäisen 3d-käsi­skannerinsa toteutuksessa.

Laite oli toimituksessa kokeiltavana lyhyen aikaa, mutta ehti silti aiheuttaa harmaita hiuksia kahdelle testaajalle. Skannerin ohjaukseen käytettävä ohjelmisto osoittautui viimeistelemättömäksi. Osa ohjelmiston teksteistä oli kiinaksi, ja vaikka skanneri lopulta saatiin toimintakuntoon (sen jälkeen, kun ensimmäinen testaaja oli jo heittänyt pyyhkeen kehiin), niin laite ei toiminut kunnolla. Skannatusta kuvasta tuli erittäin rakeinen, eikä siitä saanut 3d-tulostetta ilman perusteellista muokkausta.

Skanneri saattaa parantua mahdollisen ohjelmistopäivityksen myötä, mutta saataville ehtinee myös muita ja parempia vaihtoehtoja.

Arvio

XYZprintingin 3d-käsiskanneri on hankala ottaa käyttöön ja toivottoman vaikea käyttää puutteellisen ohjelmiston vuoksi.

Ominaisuudet

Merkki
XYZ Printing
Tuotetyyppi
3D-skanneri
Liitäntä
USB 3.0
Muuta
Skannauskohteen suurin koko: 100 x 100 x 200 cm