ASUS ZENPAD 8.0

ASUS ZENPAD 8.0

Keskinkertainen Asus-tabletti

tekijä #Taulutietokoneet #ASUS
7.0

Luksusta sinun ehdoillasi. Näin Asus itse kuvailee Zenpad 8.0 -taulutietokonettaan, mutta kuvaus ei vain osu aivan oikeaan. Laite on kyllä muotoiltu kauniisti ja yksinkertaisesti, mutta sen suorituskyky ei ole lähellä- kään luksusta.

Jos aloitetaan kauniista ulkokuoresta, Asus on onnistunut luomaan taulutietokoneen, jossa näyttö kattaa 76,5 prosenttia etupuolesta. Kehys on kapea, ja siihen on upotettu vain kamera, rahiseva kaiutin ja yrityksen logo, joka rikkoo tumman, kiiltävän pinnan.

Taustapuolen kuori on vaihdettavissa, jos se rikkoontuu tai kuluu tai väri ei miellytä. Laite vaikuttaa lisäksi niin kestävältä, että sitä voi kuljettaa mukana. Näytön kuvakin on hintaansa nähden hyvä. Se on terävä ja melko valovoimainen, mutta laitteen suorituskyky ei sitten olekaan läheskään niin vaikuttava.

Snapdragon 410 -suoritin on iäkkäämpää mallia, minkä huomaa. Androidkäyttöjärjestelmää se toki pyörittää hienosti, mutta ongelmia tulee heti, kun avataan pelejä tai raskaita sovelluksia.

Luetelluista syistä Zenpad 8.0 soveltuu parhaiten peruskäyttöön ja se on kyllin tukeva kulkemaan hyvin mukana. Lisäksi sen akkukesto on loistava, ja siinä on paikka sim-kortille mobiilidataliittymää varten.

Arvio

Yksinkertainen taulutietokone peruskäyttöön. Hinta on riisutun
linjan mukainen.

Ominaisuudet

Merkki
ASUS
Suoritin
Qualcomm Snapdragon 410 1,2 GHz
Muisti
2 GB
Tallennustila
16 Gt
Näytön koko
8 tommer
Näytön tarkkuus
1280 x 800 px
Akkukesto
Jopa 10 t
Käyttöjärjestelmä
Android 5.0
Mitat
20,9 x 12,3 x 0,85 cm
Paino
350 g
Kamera
5 Mpx (taka), 2 Mpx (etu)
Microsd-korttipaikka
Ja