Dell Latitude 7370

Dell Latitude 7370

Suorituskykyinen ultrabook työkäyttöön.

tekijä #Tietokone #Dell
8.1

Hiilikuitukuoriin puettu kompakti Dell Latitude 7370 osoittaa, että vakavaan käyttöön tarkoitetun kannettavan tietokoneen ei tarvitse olla tylsä.

Dellille tuttuun tyyliin oman kokoonpanon voi räätälöidä melko vapaasti. Testiin saadussa mallissa oli Windows 10, 256-gigatavuinen ssd-asema, 8 gigatavun muisti ja Intel Core m5 -suoritin. Näillä spekseillä tuloksena on suorituskykyinen tietokone, vaikka kokoonpano ei ylläkään hintaluokkansa muskelikärkeen.

Kosketusnäyttöä ei ole, mutta 13,3-tuumainen näyttö on kuitenkin kelpo paneeli, kiitos täysteräväpiirtotarkkuuden, ohuen kehyksen ja mattapinnan. Mattapinta ehkäisee tehokkaasti valolähteiden heijastuksia. Värit tahtovat kuitenkin olla hieman kirkkaan näytön kuvaa laimeammat ja elottomammat.

Webkamera on sijoitettu kehyksen vasempaan alakulmaan. Keskustelukumppani videopuheluissa saa aika erikoisen kuvakulman, eikä välttämättä aina kovin kauniin.

Latitude 7370 on miellyttävä työtoveri, eikä vähiten tunnokkaan taustavalaistun näppäimistön ansiosta, joka nousee kirkkaasti keskikastin läppärinäppisten yläpuolelle. Myös kosketuslevy ja sen painikkeet toimivat hienosti, vaikka eivät hiirelle pärjääkään.

Dellissä on oheislaitteille vain yksi tavallinen usb-liitäntä. Tarjolla on myös kaksi uutta c-tyypin usb-liitäntää. Sitä käyttäviä laitteita on kuitenkin vasta vähän, mutta Dell on kuitenkin liitännöillään valmis käyttöön, kun uuden liitäntätyypin oheislaitteet yleistyvät.

Katso päivän hinta verkosta, esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Dell Latitude 7370 on suorituskykyinen kannettava, vaikka kokoonpano ei ylläkään hintaluokkansa muskelikärkeen.

Ominaisuudet

Merkki
Dell
Tyyppi
Kannettava
Suoritin
Intel Core m5-6Y57 1,1GHz
Näytönohjain
Intel HD Graphics 515
Muisti
8 Gt
Tallennustila
256 Gt SSD
Näytön koko
13,3”
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Usb-portit
1 x USB 3.0, 2 x USB Type-C
Liitännät
Kuulokeliitäntä, HDMI
Verkko
Wlan 802.11ac, bluetooth
Mitat
30,5 x 21,1 x 1,5 cm
Paino
1,2 kg
Kosketusnäyttö
Ei
Käyttöjärjestelmä
Windows 10
Muuta
MicroSD-muistikortinlukija
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
3786 (CPU benchmark)