XYZprinting da Vinci Mini w

Kätevä tulostin vasta-alkajille ja kaikille, jotka haluavat tulostaa 3D-malleja.

tekijä #Tulostin #XYZ Printing
9.1

Yksi suurimmista esteistä 3D-tulostimien yleistymiselle on ollut laitteiden korkea hinta, mutta nyt tähänkin asiaan on tullut parannus.

XYZprinting-yhtiö on tuonut myyntiin pienikokoisen, aloittelijoille sopivan 3D-tulostimen, joka osaa kaiken oleellisen. Kompaktin da Vinci Mini w -tulostimen voi liittää tietokoneeseen joko usb-liitännän tai langattoman verkon kautta.

Tulostin on tehty laadukkaista materiaaleista ja muistuttaa ulkoisesti hieman tavallista tulostinta. Toisin kuin yhtiön kalliimmissa 3D-tulostimissa, da Vinci Mini w:n koko tulostusalue on avoin. Sen vuoksi laite pitää työskennellessään koko lailla melua. Ja sitä pitää kuunnella kauan. Esimerkiksi 3D-mallin tulostaminen 8 x 4 senttimetrin kokoisesta säilytyskotelosta kesti 10 tuntia. Ajalla ei kuitenkaan ole väliä, jos sitä ei tarvitse viettää samassa tilassa tulostimen työskennellessä.

Ennen käyttöönottoa tulostimen eri osat kiinnitetään toisiinsa ja tulostuspäähän lisätään filamentti (rulla muovilankaa, joka sulatetaan 3D-esineiden tulostusta varten). Jos tulostin ostetaan lasten käyttöön, pitää jonkun aikuisen auttaa alkuvalmisteluissa.

Kun tulostimen saa käyttövalmiiksi, sitä on helppo käyttää. Laitteessa ei ole näyttöä, kuten suuremmassa mallissa, joten hallinta tapahtuu XYZware-ohjelman avulla – myös liittäminen langattomaan lähiverkkoon. Ohjelmaa on parannettu huomattavasti sitten edellisen kerran, kun testasimme XYZprintingin tulostinta, ja nyt se tuntui suhteellisen yksinkertaiselta ja vakaalta.

Maksimitulostusala on 15 x 15 x 15 senttimetriä ja tulostusjälki on suunnilleen samaa luokkaa kuin yhtiön yli puolta kalliimmassa mallissa.

 

Lisätietoja on valmistajan sivuilla.

 

+ Hyvä hinta

+ Kätevä design

+ Sekä usb- että wlan-yhteys

Hidas ja meluava

Arvio

Myös vasta-alkajille sopiva 3D-tulostin, jossa on yhtä suuri tulostusala kuin paljon kalliimmissa vaihtoehdoissa.

Ominaisuudet

Merkki
XYZ Printing
Tyyppi
3D-tulostin
Muuta
Tulostusala: 15 x 15 x 15 cm, käyttää PLA-filamenttia - 1 kg rulla noin 30 €