Test af overvågningskameraet Arlo Q

Netgear Arlo Q

Vaivatonta valvontaa

tekijä #Valvontakamerat #Netgear
9.0

Arlo Q on pienikokoinen valvontakamera. Se täydentää Netgearin akkukäyttöistä Arlo-kameraa, joka on tarkoitettu valvontakameraksi ulkokäyttöön. Arlo Q on langattomasti yhteydessä lähiverkkoon, mutta Arlosta poiketen Q-mallissa ei ole liitäntää verkkojohtoa varten. Arlo Q pitää yhdistää sähköverkkoon, jotta kamera toimii kodin valvovana silmänä.

Arlo Q on todella helppo ottaa käyttöön, ja kameraa voi ohjata selkeällä mobiilisovelluksella, joka on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille. Samalla maksuttomalla sovelluksella ohjataan myös Arlo-kameraa, mutta sovelluksella ei voi kuitenkaan ohjata kaikkia kameroita samaan aikaan. Sovelluksella on silti helppo hallita kaikkia sovellukseen yhdistettyjä kameroita.

Kameran voi määritellä käynnistämään tallennus, kun kamera havaitsee liikettä tai kovaa ääntä. Kokeiltaessa kameran ohi ei onnistuttu hiipimään huomaamatta, ja kamera havaitsi myös ovien aukeamisen lähellään.

Kameratallenteet tallennetaan verkkoon Netgearin palveluun perustetulle tilille, joten tallenteet murtovarkaasta ovat käytettävissä, vaikka varas putsaisi koko asunnon tietokoneista.
Sukkelana lisätoimintona kamerassa on yhdysrakenteinen kaiutin. Sen kautta voi puhua tallennuksen kohteelle.

Lisätietoja Netgear Arlo -kamerasta

 

 

Arvio

Arlo Q on käyttäjäystävällinen valvontakamera. Laitetta on helppo ohjata ilmaisen Android- ja iPhone-sovelluksen avulla.

Ominaisuudet

Merkki
Netgear
Tarkkuus
1080p
Liitäntä
802.11n
Moottori
Ei
Muuta
Yönäkö, liike- ja äänitunnistin