TP-Link TL-PBG6700

Varavirtalähteet ovat näppäriä, ja TP-Link on huolehtinut siitä, että niitä on myös ilo katsoa.

tekijä #Varavirtalähteet #TP-Link
10.0

Jos käytät älypuhelinta, mutta et ole vielä tottunut kantamaan varavirtalähdettä mukana, niin tyylikkäällä TP-Link 6700 -varavirtalähteellä on hyvä aloittaa. Useimpien älypuhelimien akuista riittää virtaa noin vuorokaudeksi, ja puhelimen akkutehoa osoittavan prosenttiluvun voimakasta laskemista päivän mittaan on huolestuttavaa seurata, jos latausmahdollisuutta ei ole. Mutta jos käytössäsi on varavirtalähde, sinun ei tarvitse stressata siitä, milloin pystyt lataamaan puhelimesi seuraavan kerran. Ja se tuntuu mukavalta.

Nopeaa latausta
TP-Linkin varavirtalähde ladataan usb-johdolla. Varavirtalähteestä riittää virtaa älypuhelimen täyteen lataukseen kahdesta kolmeen kertaan. Varavirtalähteen etupuolella on neljä pientä merkkivaloa, jotka kertovat jäljellä olevan latauskapasiteetin. Muotoilultaan TP-Linkin mustan ja kullan värinen laite on tyylikkään näyttävä. Laitteiden lataaminen sujuu sillä nopeasti, ja alle tunnissa puhelimeen saa pöhyä useaksi tunniksi.

Voimme suositella TP-Linkin varavirtalähdettä varauksetta. Se toimii tehokkaasti, vie vähän tilaa ja näyttää todella hyvältä. Paljon enempää ei voi toivoakaan.

Katso päivän hinta TP-Link TL-PBG6700 -varavirtalähteelle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta

Arvio

Kun olet tottunut kantamaan varavirtalähdettä taskussasi, et osaa enää olla ilman. Ja tämä TP-Linkin tyylikäs varavirtalähde on varma ostos.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Kapasiteetti
6700 mAh
Liitäntä
USB, mikro-USB
Paino
250 g