TP-Link TL-PB5200

TP-Link TL-PB5200

Kätevä mobiili varavirtalähde

tekijä #Varavirtalähteet #TP-Link
8.6

Lisävirtalähde alkaa olla jo lähes välttämätön varuste, jos mobiililaitetta ja sen sovelluksia käyttää myös liikkuessa, eikä pistorasiaa ole saatavilla. TP-Link TL-PB5200 on 5200 milliampeeritunnin kapasiteetilla varustettu virtapankki, joka kulkee helposti mukana laukussa tai vaikka taskussa. Laite i 135-grammaisena pahasti hakkaa reisitaskussakaan.

TP-Linkin virtapankki lataa teoriassa samankokoisen akun, mutta käytännössä tilanne on toinen. Mitattaessa laitteesta saatiin irti hieman vajaa 70 prosentin hyötysuhde. Sillä kuitenkin lataa peruspuhelimen reilut puolitoista kertaa.

Laitteen virtapainike herättää led-merkkivalon, joka ilmaisee neliportaisesti akkutason ja lataustilanteen. Akku on täyteen ladattu, kun kaikki neljä valoa palavat.

Mukana tulee irrallinen mikro-usb-latauskaapeli, jota käytetään sekä laitteiden että virtapankin lataamiseen. Toki mobiililaitteen omaakin johtoa voi käyttää, mutta kiinteä johto estäisi sen, että johto on aina saatavilla, eikä unohdu mihinkään.

Katso päivän hinta esimerkiksi Hintaopas-vertailupalvelusta.

Arvio

TP-Link TL-PB5200 on näppärän kokoinen varavirtalähde, josta riittää virtaa vaikka varmistamaan onnistuneen vaellusviikonlopun.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Kapasiteetti
5200 mAh
Liitäntä
USB
Mitat
9,3 x 5,4 x 2,2 cm
Paino
135 g