TP-Link TL-PBG3350

Konstailematon virtapankki, joka mahtuu hyvin taskuun.

tekijä #Varavirtalähteet #TP-Link
8.0

Varavirtalähteitä tuntuu nyt ilmestyvän lähes tulkoon kaikilta valmistajilta. TP-Link kuuluu ahkeriin virtapankkien tekijöihin, ja KotiMikrokin on testannut jo paria yhtiön varavirtalähdettä. Nyt testipenkkiin pääsi pieni mutta tehokas malli TL-PBG3350.

TP-Link TL-PBG3350 on tyylikäs ja konstailematon virtapankki, joka mahtuu hyvin myös taskuun ja jossa on käytännöllinen kumipäällyste. Kapasiteetti on harmi kyllä vain 3 350 milliampeerituntia. Sillä lataa iPhone 7:n ja pankkiin jää vielä vähän, mutta esimerkiksi Samsung Galaxy S7 -puhelinta ei tällä virtapankilla saa kerralla täyteen, sillä Samsungissa on 3 600 milliampeeritunnin akku.

Noin 30 euron hintaan nähden kapasiteetti on kuitenkin kohtuullisen suuri, ja laitetta on huomattavasti kätevämpi kuljettaa kuin kirjan kokoista varavirtalähdettä, jos tarkoitus on olla vain päivän ajan pois pistorasioiden ulottuvilta.

TP-Link TL-PBG3350 lataa mobiililaitetta 1,5 ampeerin virralla. Se on nopeampaa kuin kaksi ampeeria kestävien laitteiden lataaminen tietokoneen usb-liitännästä. Laitteen akulle, joka on LG:n valmistama, luvataan kilpailijoita paremmat latausominaisuudet, kuten nopeus, hyötysuhde ja toimivuus matalissa lämpötiloissa. Näitä ei kuitenkaan nyt testattu.

Katso päivän hinta TP-Link TL-PBG3350 -varavirtalähteelle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Tyylikäs ja konstailematon virtapankki, jolla lataa puhelimeen virtaa päivän ajaksi.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Kapasiteetti
3350 mAh
Liitäntä
USB, Mikro-USB
Mitat
2,7 x 2,7 x 9,25 cm
Paino
73 g
Muuta
Varustettu LG:n akulla