Du have bruge en ny Doro-telefon for at kunne bruge den nederste knap til at tilkalde en pårørende.

Doro Watch

Helppokäyttöinen Doro Watch -älykello toimii parhaiten Doron omien puhelinten kanssa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Älykellot #Doro
7.9

Doro Watch on helppokäyttöisin älykello, jota olemme testanneet. Kellon ruotsalainen valmistaja Doro tunnetaan parhaiten puhelimista, joiden avulla senioritkin osaavat käyttää nykyaikaisten älypuhelinten kehittyneitä toimintoja. Doro Watch edustaa tätä samaa filosofiaa.

Pyöreällä näytöllä on runsaasti tilaa, ja numeroista ja kirjaimista on tehty mukavan isoja. Niistä saa selvää, vaikka näkö ei olisikaan entisellään. Olisimme kuitenkin toivoneet hieman parempaa kontrastia. Näytön tausta ei ole täysin musta, vaan muistuttaa väriltään pikemminkin kahvia, jonka joukossa on pari tippaa maitoa.

Kellovalikon liikuttelu liu’uttamalla näyttöä ylös, alas ja sivulle sormella ei ole vaikeaa. Lisäksi kellon sivulla on kaksi nuppia. Ylempi on tarkoitettu valikon käyttämiseen ja alempi hälytyspainikkeeksi, jolla voi soittaa läheisille. Jälkimmäinen toiminto toimii kuitenkin vain, jos käyttäjällä on Doro-puhelin, jossa on hälytyspainike. Mikäli Doro Watchia käytetään Android-puhelimen tai iPhonen kanssa, painike toimii pikavalintana toimintoon, joka panee kadoksissa olevan puhelimen soimaan äänekkäästi ja auttaa siten löytämään sen.

Doro Watch mittaa sykettä, laskee askeleet, kirjaa unen ja tarkkailee veren happipitoisuutta. Mittaukset näkyvät kellon näytöllä. Kaikki tiedot synkronoidaan automaattisesti Doron helppokäyttöiseen puhelinsovellukseen, joten pidemmän ajanjakson kattavaa dataa voi seurata sovellukseen piirtyvistä kaaviokuvista.


+ Helppo käyttää

+ Isot numerot ja kirjaimet

– Musta tausta ei ole täysin musta

Conclusion

Helppokäyttöinen Doro Watch -älykello toimii parhaiten Doron omien puhelinten kanssa.

Ominaisuudet

Merkki
Doro
Näytön koko
1,28"
Näytön tarkkuus
240 x 240 pixels
Paino
45 g