Fitbit Ionic

Fitbit Ionic

Erinomainen ja tyylikäs älykello erilaisten aktiviteettien seuraamiseen.

tekijä #Älykellot #Fitbit
7.3

Fitbitin Ionic on erinomainen älykello liikuntaa harrastavalle, joka haluaa samalla laitteella seurata liikuntasuorituksiaan ja lukea puhelimeen tulleita viestejä. Fitbit Ionicin avulla voi hallita erilaisiin aktiviteetteihin liittyviä tietoja, kävi sitten juoksemassa, pyöräilemässä tai uimassa.

Älykellon vahvuus ovat sen sisältämät harjoittelutoiminnot, jotka tarjoavat yhdysrakenteisen gps-sensorin ja sykemittarin kanssa yksityiskohtaisia tietoja suorituksista.

Metallikuorella ja hiilenharmaalla hihnalla varustettu älykello on tyylikkään ja melko pelkistetyn näköinen. Kellossa on hyvä akkukesto. Yhdellä latauksella saattaa pärjätä kolmekin päivää juoksulenkkeineen ­– ja päivän kauemmin, jos ei harrasta liikuntaa.

Kelloa käytetään kolmella kylkipainikkeella ja kosketusnäytöllä. Nämä kaksi tapaa hallita kelloa toimivat melko hyvin yhteen. Kellon käyttöjärjestelmässä on vain muutamia valikoita, eikä tarvita montakaan minuuttia, ennen kuin niissä oppii liikkumaan luontevasti.

Painikkeita tulee käytettyä useimmiten liikunnan aikana, sillä niitä on helpompi käyttää hikisillä käsillä.

Lisäasetukset ja sovellusten asennus pitää hoitaa puhelimen kautta sovelluksella, joka on yhteensopiva sekä iPhonen että Android-puhelimen kanssa.

Puhelinsovelluksessa on helppo liikkua ja sen avulla voi valita kellotauluja ja asentaa sovelluksia, joita on runsaasti tarjolla.

Ionicissa olisi kuitenkin saanut olla Endomondon ja Google Mapsin kaltaisia yleisesti käytettyjä sovelluksia.

 

+ Hyvä akkukesto
+ Helppo käyttää
– Sovellukset

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Fitbit Ionic on erittäin hyvä ja tyylikäs älykello, jossa on pitkä akkukesto. Sovellusvalikoima on kuitenkin liian rajallinen.

Ominaisuudet

Merkki
Fitbit
Näytön koko
1,42"
Käyttöjärjestelmä
Android Wear
Tallennustila
2,5 Gt musiikille
Akkukesto
3 päivää (monipuolinen käyttö), max 4 päivää
Paino
0,05 kg
Järjestelmä
Android, iOS
Muuta
Vesitiivis 50 metriin asti, gps, sykemittari, wi-fi, bluetooth