Silikone-remmen føles behagelig mod armen – også når du sveder.

Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 pitää terveyttä tarkasti silmällä monien eri antureiden avulla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Älykellot #Fitbit
8.0

Fitbit Sense 2 on ensisijaisesti hyvä laite terveydentilan eri osa-alueiden mittaamiseen, mutta sitä voi ehdottomasti käyttää myös hieman riisuttuna älykellona.

Kello suoriutuu nimittäin lähimaksamisesta kaupassa ja auttaa suunnistamaan kaupungilla GPS:n avulla. Valitettavasti Sense 2 -kelloon ei voi asentaa muita kuin Googlen omia ­sovelluksia.

Akku piti kellon käynnissä lähes viisi vuorokautta. On mukavaa, ettei lataamisesta tarvitse huolehtia joka päivä – varsinkin kun laitteessa on niin paljon ominaisuuksia, että ilman voi olla vaikea pärjätä.

Tämän enempää terveysmittauksia osaisi tuskin toivoa. Kello näyttää tietenkin sykkeen ja nukkumistottumukset, mutta lisäksi se mittaa ruumiinlämmön ja antaa siten viitteitä tulossa olevista taudeista. Sense 2 voi myös rekisteröidä mielialan ja stressitason, mutta se edellyttää käyttäjän omaa arviota, sillä terveysmittarit eivät osaa lukea ajatuksia – ainakaan vielä. Sense 2 -kellon roolina on tarjota neuvoja stressin vähentämiseen esimerkiksi kiinnittämällä huomiota unen laatuun tai kävelemällä enemmän.

Näyttö on suuri, ja värikkäät numerot ja symbolit erottuvat hyvin täysin mustasta taustasta. 

Kelloa on helppo käyttää kosketusnäytön avulla, mutta sivulla oleva painike on ajoittain hieman hidas, joten sitä on painettava useita kertoja ennen kuin painallus rekisteröityy.

Sense 2 -kellosta ei ole paljonkaan iloa ilman siihen liittyvää sovellusta. Sovellus toimii sekä iPhone- että Android-puhelimissa ja näyttää yksityiskohtaisia tietoja terveydestä. Muutaman päivän kuluttua kello on kerännyt tarpeeksi tietoja ja alkaa koostaa niistä kaavioita ja taulukoita aina kiivettyjen portaiden määrästä unenlaatuun saakka.


+ Hyvä, suuri näyttö

+ Mittaa monia asioita

– Hankala painike

Conclusion

Fitbit Sense 2 pitää terveyttä tarkasti silmällä monien eri antureiden avulla.

Ominaisuudet

Merkki
Fitbit
Näytön koko
1,58"
Näytön tarkkuus
336 x 336 pixels
Järjestelmä
Android og iOS