Fitbit Versa

Fitbit Versa

Tyylikäs ja helppokäyttöinen älykello liikuntaa harrastaville ja muille, jotka haluavat seurata päivittäin askeltensa määrää, unensa laatua ja kulutettuja kaloreita.

tekijä #Älykellot #Fitbit
7.5

Fitbit on jo vuosia valmistanut tuotteita, jotka auttavat seuraamaan liikuntasuorituksia ja unen laatua.

Tämä kokemus heijastuu selvästi Versaan, joka on suhteellisen huokea älykello. Laite on helppo ottaa käyttöön, käyttö tapahtuu kolmella painikkeella ja näyttö on selkeä. Ja omiin terveystietoihin saa luotua helposti yleissilmäyksen.

Mustalla hihnalla varustettu Fitbit Versa on tyylikkään ja huomiota herättämättömän näköinen. Kello on litteä ja muistuttaa hämmästyttävän paljon tavallista digitaalista kelloa. Niinpä käyttäessä ei tunnukaan siltä, että ranteessa olisi mötti elektroniikkaa, vaan aivan tavallinen rannekello.

Käyttöönoton yhteydessä kello paritetaan puhelimen kanssa. Sen jälkeen on helppo vaihtaa digitaalista kellotaulua, seurata askelten lukumäärää ja katsoa, kuinka monta kaloria on tullut kulutettua. Fitbitin sovellusta on helppo käyttää, ja sen avulla voi luoda itselleen liikuntatavoitteita kohti terveellisempää elämää. Kelloa voi käyttää myös uidessa, sillä se on vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti.

Fitbit Versa on ensisijaisesti urheilukello ja vasta toissijaisesti älykello. Kelloon asennettavien sovellusten lukumäärä on vähäinen, eikä niiden joukossa on yhtäkään, josta olisi todellista hyötyä arjessa. Liikuntasuorituksiin liittyvät toiminnot ovat kuitenkin hyvät. Käyttäjän on helppo rekisteröidä sekä juoksu-, uinti- että pyöräretkensä, joista saa jo suorituksen aikana paljon tietoa. Ja tiedot esitetään yksikertaisella ja selkeällä tavalla.

 

+ Helppo käyttää
+ Hyvä tietojen rekisteröinti
– Vähän sovelluksia

Lisätietoja Fitbit Versa -älykellosta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Fitbit Versa sopii erinomaisesti juoksu-, uinti- ja pyöräilytietojen rekisteröintiin, mutta muita kuin liikuntaan liittyviä toimintoja on varsin vähän.

Ominaisuudet

Merkki
Fitbit
Näytön koko
1,34"
Tallennustila
Tilaa 300 musiikkikappaleelle
Akkukesto
Max neljä päivää
Paino
0,038 kg
Järjestelmä
Android, iOS
Muuta
Vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti