Remmen til Huawei Watch GT 2e kan fås i fire forskellige farver.

Huawei Watch GT 2e

Hyvä älykello liikunnan seurantaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Älykellot #Huawei
8.4

Huawei Watch GT 2e näyttää suurelta ja kalliilta älykellolta, mutta se on ensisijaisesti suunnattu liikuntaa harrastavalle käyttäjälle. Älykellon pääasialliset toiminnot ovat gps-paikannus juoksulenkkien mittaamiseen ja sykemittari, jolla voi tarkkailla pulssiaan liikunnan aikana. Kelloon ei voi asentaa suuria määriä kehittyneitä sovelluksia.

Kellon käyttöönoton yhteydessä puhelimeen pitää ladata kaksi suurta sovellusta, jotka vievät yhteensä tilaa lähes 200 megatavua. Käyttöönotto ja kellon liittäminen puhelimeen vie vain muutaman minuutin.

Huawei Watch GT 2e toimii odotusten mukaisesti sekä tavallisena rannekellona että juoksu- tai kävelylenkkejä mittaavana urheilukellona. Kelloon on valittavissa useita erilaisia kellotauluja aina viisareilla varustetusta klassisesta mallista kellotauluun, joka on täynnä informaatiota näyttäen muun muassa sykkeen, päivämäärän, kellonajan, korkeuden merenpinnasta, akun varaustilan ja päivän sään.

Älykellossa on muutama gigatavu vapaana, jonka voi täyttää juoksulenkillä kuunneltavalla musiikilla. Ainoa asia, jota kelloa testatessa jäi kaipaamaan, oli helppo mahdollisuus lähettää dataa suosittuihin kuntoilusovelluksiin, kuten Endomondoon ja Stravaan.


+ Hyvin toimiva urheilukello

+ Pitkä akkukesto

– Ei yhteyttä Endomondo-sovellukseen

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseuranta-palvelusta.

 

Arvio

Monipuolisilla toiminnoilla varustettu hyvä ja kohtuuhintainen älykello liikunnan seurantaan. Tietojen saaminen ulos kellosta voisi olla helpompaa.

Ominaisuudet

Merkki
Huawei
Näytön koko
1,39"
Näytön tarkkuus
454 x 454 px
Käyttöjärjestelmä
Android Wear
Tallennustila
4 Gt
Akkukesto
Jopa kaksi viikkoa (30 tuntia gps-paikannuksen kanssa)
Muuta
Unenseuranta, sykemittari