Kameraet over skærmen kan bruges til videosamtaler eller til at tage billeder i lidt tvivlsom kvalitet.

Imoo Watch Z1

Imoo Z1-kello auttaa paikantamaan henkilön ilman ongelmia.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Älykellot #Imoo
8.4

Imoo Z1 on onnistunut kellon, puhelimen ja elektronisen paikantimen yhdistelmä. Kello ja puhelin yhdistetään Imoo-sovelluksen kautta, mutta tarkoituksena ei ole, että sovellusta ja puhelinta käyttäisi sama henkilö. Sovellus on suunniteltu kellon sijainnin seuraamiseen eli paikantamaan esimerkiksi lapsia tai iäkkäitä sukulaisia, joilla on tapana eksyä. Toiminto toimii täydellisesti, koska kellossa on GPS ja siinä käytetään puhelimen tapaan SIM-korttia.

Kunhan kellolla on yhteys internetiin SIM-kortin mobiilidatan kautta, kellon sijainnin näkee puhelinsovelluksen kartalla. Testissä saimme tietää kellon sijainnin joka kerta jo muutamassa sekunnissa. Z1 käyttää SIM-korttia myös puheluiden soittamiseen, ja sovelluksessa voi hallita, mihin numeroihin kellolla voi soittaa ja mistä tuleviin puheluihin vastata. Myös videopuhelut ovat mahdollisia kellon sisäänrakennetun kameran ansiosta, ja niiden laatu on kohtuullinen.

Imoo Z1 on vankkarakenteinen ja melko paksu, joten se näyttää sirossa lapsen ranteessa varsin muhkealta. Kelloa ohjataan koskettamalla hyvää ja suhteellisen suurta näyttöä. Jopa alaluokkalainen oppii käyttämään yksinkertaista valikkoa ja voi soittaa tai lähettää viestejä yhteystietoluettelossa oleville henkilöille.

Akku pitää kellon päällä keskimäärin noin kaksi vuorokautta kerrallaan. Z1 on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla, jonka päässä oleva pieni magneettikiinnike napsahtaa kiinni kellon taustapuolelle.


+ Tehokas kellon paikannus

+ Sekä ääni- että videopuhelut

– Vähän turhan kolho

Conclusion

Imoo Z1-kello auttaa paikantamaan henkilön ilman ongelmia.

Ominaisuudet

Merkki
Imoo
Näytön koko
1,3"
Näytön tarkkuus
240 px
Akkukesto
Noin 2 vuorokautta
Paino
51 gr
Järjestelmä
iOS (iPhone) ja Android