TomTom Golfer 2

Mainio golfkello, jota on helppo käyttää.

tekijä #Älykellot #TomTom
9.2

TomTom Golfer 2 on messevä golfkello, jonka kanssa golfkierroksen pelaaminen on entistä hauskempaa.

Vaikka kelloa testattiin pienellä golfkentällä, laite tunnisti sen jo automatkan aikana.

Kesti pari minuuttia opetella navigoimaan kellon valikoissa, joita hallitaan näytön alapuolella olevalla painikkeella. Itse painike ei ole kosketusherkkä, mutta sen ympärillä olevaa kehystä painamalla voi liikkua ylös- ja alaspäin, oikealle ja vasemmalle.

Golfkellon käytössä oli aluksi pieniä vaikeuksia, mutta heti kun oppi ymmärtämään kellon toimintaperiaatteen, käyttö alkoi sujua hyvin. Ja kellon ohjelmiston käyttö on helppoa ja intuitiivista.

Kello kertoo etäisyyden reikään, johon olet lyömässä. Lisäksi kello rekisteröi automaattisesti, kuinka monta lyöntiä tarvitaan pallon saamiseksi reikään. Jälkeenpäin voi sitten tarkastella kierrostaan sovelluksen avulla.

TomTomin golfkello mittaa kävellyn matkan ja tavoitteeksi voi asettaa tietyn askelmäärän tai kulutettavien kalorien määrän. Lisäksi laitteesta näkee, paljonko kello on.

Suurikokoinen Golfer 2 ei ole välttämättä jokaisen mielestä kaunis, eikä se ole mikään arkikello, jonka kanssa voi mennä myös golfkentälle. Kellon varsinainen juju on siinä, että se tarjoaa golfaajalle tarpeellisia ominaisuuksia ilman ylimääräisiä kotkotuksia. Kello tuo yhden ulottuvuuden lisää golfpäivään ja vapauttaa käyttäjän tuloskortin täyttämiseltä.

 

+ Helppokäyttöinen
+ Sisältää suuren määrän esiladattuja golfkenttiä
+ Hauska käyttää
– Suuri ja vähemmän kaunis

 

Lisätietoja TomTom Golfer 2 -kellosta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

TomTom Golfer 2 on kätevä golfväline, jota oppii nopeasti käyttämään ja joka tekee golfkierroksesta entistä hauskempaa.

Ominaisuudet

Merkki
TomTom