TomTom Runner 2 Cardio + Music

TomTom Runner 2 Cardio + Music

Musiikkisoittimella varustettu monipuolinen urheilukello.

tekijä Anders Daugaard #Älykellot #TomTom
8.8

Urheilukello, joka tilastoi suorituksia ja josta voi kuunnella samalla musiikkia, voi olla hyvä syy lähteä liikkeelle, jos juoksutossujen tai verkkareiden esiin kaivaminen tuntuu muuten tökkivän. Yksi trendikäs vaihtoehto on TomTomin Runner 2 Cardio + Music.

Ominaisuuksista ei ihan heti tule pulaa. Kello mittaa sykkeen ranteesta eri sykealueilla ja lisäksi kellossa on omat asetukset muun muassa juoksuun, pyöräilyyn, uintiin ja myös sisälajeihin, kuten kuntosalille ja fitness-lajeihin. Kellotaulusta voi seurata esimerkiksi kuljettua matkaa, nopeutta, aikaa ja kulutettuja kaloreita.

Kellon kolmegigaiseen tallennustilaan voi ladata yli 500 musiikkikappaletta niiden pituudesta riippuen, joten puhelinta ei tarvitse pitää verkkareiden taskussa musiikin kuuntelua varten. Langattomat kuulokkeet pitää hankkia erikseen. TomTom myy tarjouksella omia kuulokkeitaan kellon oston yhteydessä.

TomTom Runner 2 on hyvä ensimmäiseksi päivittää TomTom MySports -tietokoneohjelmalla, jolla voi myös ottaa aktiviteettimittauksen käyttöön. Selaimessa voi tarkastella kerättyjä harjoittelutietoja, kuten muun muassa suorituksen kestoa ja energian kulutusta sekä myös katsella kuljettuja reittejä kartalla. Lisäksi puhelimeen voi asentaa MySports-sovelluksen joka hakee harjoittelutiedot kellosta puhelimen näytölle.

Kellon valikoissa liikutaan kellotaulun alla olevalla nelisuuntaisella keinukytkimellä. Toimintojen käyttö sujuu kytkimellä pienen opettelun jälkeen hyvin – ja tuntuma on parempi kuin esimerkiksi puhelimen kosketusnäytössä, jota yrittää käyttää hikisin sormin.

TomTom Runner ladataan omalla laturillaan, jonka toisessa päässä on normaali usb-liitäntä. Kello on helpoin ladata irrottamalla se rannekkeesta, mutta laturin saa pienen harjoittelun jälkeen paikalleen myös kellon ollessa hihnassa. Monipuoliset toiminnot kuluttavat akkua, joten laturi on syytä pitää matkassa.

Ranneketta saa eri väreissä ja kahdessa koossa. Pienempi on kooltaan 121-175 ja isompi 143-206 millimetriä.

Lisätietoja TomTom Runner 2 Cardio + Music -urheilukellosta on valmistajan sivuilla.

Arvio

Yksityiskohtaisesti suorituksia tilastoiva urheilukello, jossa on myös musiikkisoitin.

Ominaisuudet

Merkki
TomTom
Paino
50 g
Muuta
Liikeanturi (kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi), kompassi, optinen sykemittari