Skridttælleren i den nederste cirkel viser, hvor langt du er fra dit daglige mål.

Withings Steel HR

Vanhanaikaisen ulkokuoren taakse kätkeytyy monia onnistuneita toimintoja aktiivisuuden ja terveyden mittaamiseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Älykellot #Withings
8.4

Steel HR ei muistuta älykelloa, mutta oikeasti tämä analogisen näköinen kello mittaa muun muassa sykettä ja laskee askeleet. Taustapuolen sykeanturin ansiosta kello tietää, onko käyttäjä treenaamassa vai nukkumassa. Kellon mittauksia voi seurata pieneltä mustalta kellotaululta. Se ei ole yhtä helppoa kuin kosketusnäytöllä, sillä toimintoja voi hallita vain yhdellä kellon sivussa olevalla painikkeella. Nopea painallus siirtää seuraavaan toimintoon ja pitkä painallus valitsee senhetkisen valikkokohdan. Tämä toimii niin kuin pitää, mutta onhan se kosketusnäyttöön tottuneelle hieman hankalaa.

Mittauksia on helpompi tarkastella puhelimen Withings-sovelluksessa, johon ne siirtyvät langattomasti. Siellä saa paremman käsityksen esimerkiksi unirytmistä koko kuukaudelta tai viimeisimmistä juoksu- ja kävelylenkeistä. Sovelluksessa voi myös asettaa päivittäisen askeltavoitteen. Tavoitteen lähestymistä voi seurata koko ajan, sillä kellon pieni viisari näyttää edistymisen prosentteina asetetusta tavoitteesta.

Steel HR:n akku kestää poikkeuksellisen pitkään. Testasimme kelloa kymmenen päivän ajan, ja akun varausta oli sen jälkeen jäljellä vielä lähes 50 prosenttia. Moiseen ei moni älykello pysty! Kun akku on aika ladata, kello asetetaan pyöreään laturiin, joka sopii yhteen kellon taustapuolen kanssa. Liitäntä on hieman hutera, joten kellon ja laturin liitoskohdassa olisi hyvä olla myös muutamia magneetteja.


+ Erinomainen akkukesto

+ Viisarikelloksi paljon toimintoja

– Hutera latausliitäntä

Conclusion

Vanhanaikaisen ulkokuoren taakse kätkeytyy monia onnistuneita toimintoja aktiivisuuden ja terveyden mittaamiseen.

Ominaisuudet

Merkki
Withings
Näytön koko
12,1 mm
Näytön tarkkuus
36 x 72 pixels
Paino
39 g
Järjestelmä
iPhone / Android