Der er plads til både klokkeslæt, skridtantal og puls på armbåndets skærm.

Xiaomi Mi Smart Band 5

Mi Smart Band 5 on erinomainen ja edullinen aktiivisuusranneke, joka seuraa hyvinvointiasi.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Älykellot #Xiaomi
8.7

Kiinalainen Xiaomi on onnistunut pakkaamaan edullisiin Mi Smart Band 5 -aktiivisuusrannekkeisiin uskomattoman paljon toimintoja.

Ranneke on vesitiivis, joten sitä voi käyttää kaikenlaisten aktiviteettien mittaamiseen aina uinnista pyöräilyyn. Mi Smart Band 5:ssä ei ole kiinteää GPS-paikanninta, joten se käyttää puhelimen GPS-toimintoa reitin tunnistamiseen.

Ranneke seuraa hyvinvointiasi myös silloin, kun et ole aktiivinen, esimerkiksi tarkkailemalla untasi. Käytimme Mi Smart Band 5 -ranneketta muutaman yön ajan yhdessä paljon kalliimman aktiivisuusrannekkeen kanssa, ja mittaustulosten välillä ei juurikaan ollut eroja. Xiaomin sovelluksella näet, milloin nukahdit ja heräsit ja millaisia unen eri vaiheet ovat olleet.

Hyvän kirkkauden ansiosta näyttö näkyy selkeästi ja sitä on helppo lukea, kun ranneketta käytetään aurinkoisella säällä. Näytön laatu on paljon parempi kuin muissa edullisissa rannekkeissa ja älykelloissa. 1,1 tuuman kokoiselle näytölle mahtuu melko paljon tekstiä, mikä on kätevää esimerkiksi silloin, kun näytöltä halutaan lukea puhelimen tekstiviestejä, jotka Mi Smart Band 5 voidaan asettaa näyttämään. Pidempien tekstien lukeminen rannekkeesta ei ole kovin kätevää, mutta siitä näkee kuitenkin näppärästi, mistä saapuneessa viestissä on pääpiirteittäin kyse.

Akku kesti reilun viikon testissämme, jossa käytimme Mi Smart Band 5 -ranneketta muutaman pitkän kävelylenkin ja yhteensä noin 40 kilometrin pyöräilymatkan tallentamiseen.

Laturi kiinnitetään rannekkeen taustapuolelle helposti magneeteilla, joten lataus käynnistyy muutamassa sekunnissa.


+ Erinomainen näyttö
+ Upea hinta

– Ei GPS-paikanninta

Conclusion

Mi Smart Band 5 on erinomainen ja edullinen aktiivisuusranneke, joka seuraa hyvinvointiasi.

Ominaisuudet

Merkki
Xiaomi
Näytön koko
1,1"
Näytön tarkkuus
126 x 29 px
Muisti
512 KB
Tallennustila
16 MB
Akkukesto
Noin 14 päivää
Paino
11,9 g
Järjestelmä
iPhone, Android