Uret styres med de to knapper og den berøringsfølsomme skærm.

Xiaomi Mi Watch

Mi Watch ei ole täysimittainen älykello, mutta se on edullinen tapa aloittaa fyysisen aktiivisuuden mittaaminen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Älykellot #Xiaomi
8.1

Xiaomi Mi Watch on edullinen älykello. Tämän huomaa monessa kohdassa, mutta kaiken kaikkiaan saat hyvän kellon tähän hintaan.

Näyttö on suuri, ja siitä on helppo lukea sekä kellonaika että kellotaulun tiedot, kuten sykkeen ja päivän askelmäärän. Resoluutio on juuri oikea, jotta kellotaulu näyttää terävältä ja tyylikkäältä. Xiaomi on pyrkinyt tekemään akkukestosta mahdollisimman hyvän, ja onnistunut siinä, sillä kello kesti testimme aikana lähes kaksi viikkoa yhdellä latauksella. Kelloa katsoessa näyttö sammuu jo muutamassa sekunnissa. Aktivoimme näytön useaan kertaan kellon sivulla olevalla painikkeella, jotta pystyimme tarkastelemaan yön unitietoja.

Toimintovalikoima on rajallinen, koska kelloon ei voi asentaa muiden kuin Xiaomin tarjoamia sovelluksia. Onneksi useimmat kelloon asennetut sovellukset toimivat moitteettomasti. Mittasimme pienen poikkeaman sykemittauksessa, ja unimittari saattoi tulkita sängyssä lukemisen kevyeksi uneksi. Aktiivisuutta mittaavat ominaisuudet toimivat muuten kuten pitääkin, ja GPS on tarkka ja säilyttää hyvin yhteyden satelliitteihin.

Kellon ja puhelimen välinen vuorovaikutus toimii erinomaisesti. Voit tarkastella vastaanotettuja viestejä ja ne on helppo lukea näytöltä. Et voi kuitenkaan vastata suoraan Mi Watchista. Kello sopii parhaiten leveään ranteeseen, eikä sen mukana toimiteta lyhyempää ranneketta, kuten kalliimmissa kelloissa. Kapeassa ranteessa vankan hihnan kaksi osaa ovat kaksinkerroin ranteen ympärillä.


+ Erinomaiset hyvinvointitiedot

+ Pitkä akunkesto

– Unen epätarkka mittaus

Conclusion

Mi Watch ei ole täysimittainen älykello, mutta se on edullinen tapa aloittaa fyysisen aktiivisuuden mittaaminen.

Ominaisuudet

Merkki
Xiaomi
Näytön koko
1,39"
Näytön tarkkuus
454 x 454 pixels
Muisti
1 GB
Tallennustila
8 GB
Paino
32 g