Den aflange AMOLED-skærm har en sublim kontrast.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Redmi Smart Band Pro antaa sinulle hyvän yleiskuvan liikkumistottumuksistasi, eikä ole erityisen kalliskaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Älykellot #Xiaomi
8.3

Xiaomin Redmi Smart Band Pro näyttää perustiedot terveydestäsi ja päivittäisestä liikunnastasi. Sen hinta ei välttämättä nosta sykettäsi.

Olimme ennen kaikkea yllättyneitä hyvästä näytöstä, joka ei ole tyypillinen tämän hintaluokan fitness-kellolle. Kellotaulun ulkonäköä voi vaihtaa pitämällä sormea näytöllä muutaman sekunnin ajan ja pyyhkäisemällä ylöspäin, mutta päätimme säilyttää tehdasasetukset, jotka näyttivät kaikki tarvittavat tiedot ja paljon muuta. Päivittäiset tavoitteesi on merkitty neljällä värillä näytön täysin mustalle taustalle. Näin näet nopeasti, kuinka kaukana olet unen, fyysisen aktiivisuuden, päivittäisten askelten ja veren happipitoisuuden tavoitteiden saavuttamisesta. Tämänhetkinen syke näkyy näytön alaosassa.

Vertailimme askelmittarin ja sykemittarin lukuja vastaavanlaisiin kalliimpiin laitteisiin, ja poikkeama oli vain pari prosenttia. Myös kellon unenseurantatoiminto on herkkä, ja se huomasi jopa sohvalla otetut nokoset. Olemme nähneet, että kalliimmissa kelloissa on ollut ongelmia.

Kellon näyttö sammuu yleensä muutaman sekunnin kuluttua akun säästämiseksi. Se vaikeuttaa kellon käyttöä tavallisena rannekellona, sillä näyttö on pimeä, kun kätesi lepää auton ratin tai polkupyörän ohjaimen päällä, ja joudut nostamaan käsivartta nähdäksesi kellonajan. Onneksi kellossa on ”aina päällä” -toiminto, joka sammuttaa eri mittausten näytön ja näyttää koko ajan kellonaikaa, kunnes näyttö aktivoidaan. Kun tämä toiminto on käytössä, kelloa voidaan käyttää neljän päivän ajan.

Lataus tapahtuu mukana toimitetulla johdolla, joka ei mene täysin hyvin kellon takaosaan. Kaapeli napsahtaa kiinni sisäänrakennetuilla magneeteilla, mutta huomasimme usein, että yhteys katkesi, jos kaapelia vain hieman tönäisi latauksen aikana.


+ Edullinen

+ Tyylikäs näyttö

– Heikko lataus-mekanismi

Conclusion

Redmi Smart Band Pro antaa sinulle hyvän yleiskuvan liikkumistottumuksistasi, eikä ole erityisen kalliskaan.

Ominaisuudet

Merkki
Xiaomi
Näytön koko
1,47"
Näytön tarkkuus
194 x 368 pixels
Paino
15 g
Järjestelmä
Android og iOS (iPhone)