TP LINK WI-FI SMART PLUG HS110

TP LINK WI-FI SMART PLUG HS110

Hyvä apulainen sähkönsäästöön

tekijä #Datasähkösovittimet #TP-Link
8.0

TP-Link Wi-Fi Smart Plug HS110 on tehokas tapa säästää kotitalouden sähkölaskussa. Kun se laitetaan pistorasiaan, sillä voidaan pitää silmällä samaan pistorasiaan kytkettyjen laitteiden sähkönkulutusta.

Laite on mutkaton ottaa käyttöön. Älypuhelimeen vain asennetaan ilmainen sovellus ja yhdistetään Smart Plug kodin langattomaan lähiverkkoon sovelluksen selkeiden ohjeiden avulla. Pistorasian voi sulkea sovelluksella, ja siitä näkee myös, kuinka monta wattia laite kuluttaa ollessaan käytössä ja kuinka monta kilowattia se on kuluttanut käyttöhistoriansa aikana. Lisäksi sovelluksessa on mahdollisuus ajastaa pistorasia sulkeutumaan tiettynä vuorokaudenaikana, jolloin siihen kytketty laite ei kuluta sähköä niin kuin se tekisi siirtyessään valmiustilaan.

Sovelluksessa on myös mahdollisuus määritellä esimerkiksi valaisin, käynnistymään asuntomurtojen varalta satunnaisesti ikään kuin joku olisi kotona. Smart Plug on nimensä mukaisesti erittäin näppärä mutta toisaalta melko suuri ja se peittää helposti muut saman pistorasian pistokepaikat.

Arvio

Helppo tapa valvoa sähkönkulutusta käytännöllisellä
älypuhelinsovelluksella.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link