Testissä Acer Predator Cestus 500

Acer Predator Cestus 500

Hyvillä säätömahdollisuuksilla varustettu hiiri.

tekijä #Hiiret #Acer
8.7

Acerin uudessa Predator Cestus 500 -hiiressä on futuristinen muotoilu terävine reunoineen ja värillisine valoineen, joita voi ohjata ja muuttaa tietokoneelle asennettavalla hiiren hallintaohjelmalla.

Cestus 500:n erottaa muista hiiristä se, että siinä on monta irrotettavaa osaa. Näin käyttäjä voi koota osista sellaisen hiiren kuin haluaa.

Predator Cestus 500 sopii sekä oikea- että vasenkätisille, joten sen molemmissa kyljissä on painikkeita. Sivulle saa halutessaan kiinnitettyä laidan sormen tueksi. Irrotettavat osat kiinnitetään magneeteilla, joten osien vaihtaminen käy helposti. Magneettikiinnitys pitää osat tukevasti paikoillaan.

Hiiren pohjassa on kaksi kytkintä, joilla säädetään ykkös- ja kakkospainikkeen painallusvastetta, eli sitä, kuinka kovaa painikkeita pitää painaa, ennen kuin hiiri rekisteröi painalluksen.

Rullapainikkeen alapuolella on dpi-painike, jolla säädetään hiiren herkkyyttä. Valittavissa on kuusi erilaista profiilia, hitaasta huippunopeaan. Kaikkien säätömahdollisuuksien ansiosta hiirestä saa helposti omien tarpeiden mukaisen.

Cestus 500 on melko pienikokoinen hiiri, ja ainakin testaajan kouraan se tuntui hieman liian pieneltä. Hiiren sopivuus riippuu tietysti käyttäjän käsien koosta sekä hänen käyttämästään tartuntaotteesta. Siksi onkin suositeltavaa, että hiiren istuvuutta kokeillaan kaupassa ennen ostopäätöksen tekemistä.

 

+ Hyvät fyysiset säätömahdollisuudet
+ Ykkös- ja kakkospainikkeen painallusvasteen säätö
– Ei sovi suureen käteen

Katso päivän hinta Acer Predator Cestus 500 -hiirelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Acer Predator Cestus 500 on erinomainen hiiri käyttäjälle, joka haluaa säätää hiiren asetukset mieleisikseen. Hiiri on melko pieni, joten sen istuvuutta käteen kannatta kokeilla ennen ostopäätöstä.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
8
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
40 x 96 x 124 mm
Tunnistin
Optinen, 7200 dpi