Siderne er belagt med gummi for at give et bedre greb om musen.

AOC GM530

GM530 on erinomainen tietokonehiiri, mutta yhtä hyviä hiiriä saa kohtuulliseen hintaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #AOC
8.1

AOC GM530 on useimmille käyttäjille riittävä perustason tietokonehiiri kohtuulliseen hintaan.

Kytke hiiri vain tietokoneen vapaaseen USB-porttiin, niin se on välittömästi käyttövalmis. USB-kaapeli on päällystetty kankaalla, ja hiirestä saa muutenkin sellaisen yleisvaikutelman, että se on valmistettu hyvistä materiaaleista.

Sen perusmuoto on symmetrinen, mutta painikkeet on sijoitettu oikealle kädelle sopiviksi. Hiiren sivuilla on kumipinnoite, joten siitä saa hyvän otteen yläosan sileästä pinnasta huolimatta.

AOC:n verkkosivuilta voi ladata ohjelman hiiren säätämistä varten. Ohjelmassa on joitakin käteviä perusominaisuuksia, ja voit muun muassa luoda profiileja, joissa voidaan määrittää hiiren painikkeille erilaisia toimintoja. Olisi kuitenkin ollut mukavaa, jos hiiren painike profiilien vaihtamiseen olisi ollut hiiren yläosassa eikä   alaosassa kuten nyt. On hieman ärsyttävää, että hiirtä täytyy nostaa joka kerta, kun haluaa vaihtaa profiilia esimerkiksi ohjelman erikoistoimintoja käytettäessä. Verkkosivuilta ladattavalla asetusohjelmalla voi myös säätää hiiren takaosan värillisiä valoja.

Hinnaltaan hiiri on jonkin verran kaikkein parhaita hiiriä edullisempi. Jos kuitenkin etsit vain edullista hiirtä, etkä halua maksaa siitä erityisen paljon, suosittelemme itse asiassa mieluummin AOC:n omaa edullista GM500-hiirtä, jonka testasimme hiljattain.


+ Kumisivuista saa hyvän otteen

+ Laadukas rakenne

– Profiilipainike hankalasti

Conclusion

GM530 on erinomainen tietokonehiiri, mutta yhtä hyviä hiiriä saa kohtuulliseen hintaan.

Ominaisuudet

Merkki
AOC
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
7
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
12,1 x 6,4 x 4 cm
Paino
101 g
Tunnistin
16.000 DPI