ASUS ROG Chakram

ASUS ROG Chakram on monipuolinen hiiri, jonka voi liittää tietokoneeseen kolmella eri tavalla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Asus
9.1

ASUS ROG Chakram on yksi monipuolisimmista testaamistamme hiiristä. Voit itse valita, haluatko käyttää hiirtä langattomasti Blue-tooth-yhteyden kautta vai mukana toimitettavan USB-sovittimen avulla. Jos haluat käyttää johtoa, yhdistä vain USB-kaapeli hiiren kuonon päässä olevaan USB-C-liitäntään. Myös hiiren lataustapa on käyttäjän päätettävissä: lisävirtaa voi antaa joko johdon avulla tai langattomasti matkapuhelimen tapaan. Jos valitset viimeksi mainitun, sinun on tosin itse hankittava langaton laturi.

Monipuolisten liitäntöjen lisäksi hiiren kyljessä on pieni ohjaussauva. Sitä voi käyttää peliohjaimena, mutta se sopii myös nuolinäppäimien korvaajaksi, kun haluat siirtää osoitinta tekstidokumentissa.

Hiiri istuu käteen erittäin hyvin. Vain ohjaussauvan paikka on mielestämme valittu hieman oudosti, ja me jouduimme siirtämään hiirikättä hieman, jotta ylsimme siihen peukalolla. Tavallisessa käytössä hiiri on kuitenkin erinomainen. Sivulla on pieni kohouma, jonka päällä peukaloa voi lepuuttaa. Se on itse asiassa selvästi mukavampaa kuin peukalon liukuminen hiirimaton päällä niin kuin muita hiiriä käyttäessä tapahtuu. Tällaisia design-yksityiskohtia olisi mukava nähdä hiirissä enemmänkin. ASUS ROG Chakram on melko pitkä, joten se sopii parhaiten vähän isommille käsille.

Hiiren sisällä on kolme värikästä LED-valaistua aluetta. Alueiden valoja voi säätää toisistaan riippumatta hiireen kuuluvalla mainiolla asetusohjelmalla Windowsissa

 


+ Liitäntätavan voi valita vapaasti

+ Miellyttävä kohouma peukaloa varten

– Ohjaussauvaan on vaikea ylettyä

Conclusion

ASUS ROG Chakram on monipuolinen hiiri, jonka voi liittää tietokoneeseen kolmella eri tavalla.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Johdollinen/johdoton
Kaapeli, langaton, Bluetooth
Liitäntä
Kaapeli, langaton, Bluetooth
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
13,3 x 7,7 x 4,3 cm
Paino
121,6 g (ilman kaapelia)
Tunnistin
16.000 DPI