Du kan styre lyset i ROG Gladius III med en knap i bunden eller med musens indstillingsprogram.

ASUS ROG Gladius III

ROG Gladius III on hyvä tietokonehiiri, mutta hieman hintava, ellei sinulla ole erityistä tarvetta vaihtaa hiiren varaosia.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Asus
8.2

ASUS ROG Gladius III on hiiri, joka on luotu kestämään monta vuotta. Pakkauksessa on nimittäin kaksi varaosaa ja pieni työkalu, joiden avulla voit itse vaihtaa hiirien painikkeita, kun ne ovat kuluneet.

Testauslaboratoriossamme olemme käyttäneet samaa tietokonetta keskeytyksettä lähes 15 vuoden ajan, joten voit olla varma, että ROG Gladius III -laitetta seurataan vähintään parin vuosikymmenen ajan.

Hinta on hieman korkeampi kuin mitä olisimme arvanneet hiiren laadun ja toimintojen perusteella. Tämä johtuu luultavasti lähinnä kahdesta lisäkoskettimesta, koska hiiressä ei ole mitään erityistä.

ROG Gladius III on valmistettu sileästä muovista, joten vaikka se sopiikin hyvin käteen, siitä saa hyvän otteen. Hiiren muoto ei ole symmetrinen, vaan se on kevyesti kaareva, joten hiiri mukautuu hyvin oikeaan käteen. Jos käytät vasenta kättä, hiiri tuntuu hieman oudolta. ROG Gladiuksesta on olemassa langaton versio, mutta testaamamme malli liitetään tietokoneeseen pehmeällä tekstiilikaapelilla. Se ei sotkeudu helposti, jos pakkaat hiiren ja otat sen mukaasi.

Hiiren yläosassa ei ole erityisiä painikkeita. Kahden suuren painikkeen ja hiiren pyörän lisäksi peukalollesi on muutama painike, joilla voit esimerkiksi siirtyä edestakaisin verkkosivujen välillä. Voit myös määrittää hiiren tarkkuuden neljässä vaiheessa yhdellä nopealla hiiren rullan takana olevalla painikkeella.

Hiiren kolme osa-aluetta ovat valaistuja, muun muassa hiiren rulla. Valon käyttäytymistä voi muuttaa hiiren alaosassa olevaa painiketta painamalla.


+ Istuu mukavasti käteen

+ Kätevä tekstiilikaapeli

– Sileä pinta

Conclusion

ROG Gladius III on hyvä tietokonehiiri, mutta hieman hintava, ellei sinulla ole erityistä tarvetta vaihtaa hiiren varaosia.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Johdollinen/johdoton
Kaapeli
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 metriä
Mitat
12,3 x 6,8 x 4,4 cm
Paino
79 gr
Tunnistin
19.000 DPI