Musen er symmetrisk bortset fra to knapper på venstre side.

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

ROG Harpe Ace on 54 gramman painollaan yksi maailman kevyimmistä hiiristä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Asus
8.6

ROG Harpe Ace tuntuu uskomattoman kevyeltä. Niin kevyeltä, että ASUSin voisi luulla unohtaneen elektroniikan asentamisen hiiren muovikuoren sisään. Onneksi asian laita ei kuitenkaan ole näin.

Kevyt hiiri liukuu hiirimaton päällä vaivattomasti, ja pakkauksessa on varmuuden vuoksi kaksipuolista teflonia, jonka voi kiinnittää hiiren alle kitkan vähentämiseksi entisestään. Matala ja kapea hiiri sopii parhaiten pieniin ja keskisuuriin käsiin. Suuri käsi lepää hiirtä enemmän pöydällä, ja se vaikeuttaa hiiren liikuttamista hieman.

Hiiren vierityspyörä on hieman jähmeä. Se toimii kuitenkin niin kuin pitää, ja rullatessa on helppo huomata ne pienet lovet, joihin pyörä osuu. Vierityspyörä on ainoa hiiren osa, jossa on ledivalot.

Hiiren vasemmalla puolella on kaksi lisäpainiketta, joiden laatu ei valitettavasti vastaa kahta hiiren päällä olevaa painiketta.

Langaton yhteys tietokoneeseen onnistuu USB-vastaanottimella, jonka voi piilottaa hiiren pohjassa olevaan pieneen lokeroon, jos hiirtä tarvitsee kuljettaa. Pakkauksessa on mukana myös erittäin pitkä kaapeli, ja hiiren pohjassa olevan liukusäätimen avulla käyttäjä voi itse valita, haluaako käyttää hiirtä kaapelin, USB-vastaanottimen vai Bluetoothin avulla.


+ Höyhenenkevyt

+ Vähäinen kitka

– Erittäin kallis

Conclusion

ROG Harpe Ace on 54 gramman painollaan yksi maailman kevyimmistä hiiristä.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Johdollinen/johdoton
Johdollinen/johdoton
Liitäntä
USB-adapter
Painikkeiden määrä
5
Johdon pituus
2 m
Mitat
12,8 x 6,3 x 4 cm
Paino
54 g
Tunnistin
36.000 DPI