Asus ROG Pugio

Nopea hiiri, joka sopii kumpaankin käteen.

tekijä Peter Skovbjerg Jensen #Hiiret #Asus
9.0

Asus ROG Pugio on pelaajille suunnattuun Republic of Gamers (ROG) -mallistoon ilmestynyt uusi hiiri. Malliston hiirissä on panostettu tarkkuuteen ja ergonomiaan, ja sen huomaa myös Pugiosta. Hiiri istuu hyvin käteen, mutta tuntuu hieman pieneltä testaajan keskikokoiseen kouraan.

Pugio on tehty käytettäväksi sekä oikealla että vasemmalla kädellä. Hiiren molemmilla puolilla on tyypilliset eteen/taakse-painikkeet. Pugiossa ei ole kuitenkaan samaa suurta ongelmaa kuin muissa kaksikätisissä hiirissä – sitä, että eteen/taakse-painikkeita tulee helposti painettua pikkusormella tai nimettömällä hiirtä käytettäessä. Asus ROG on välttänyt tämän ongelman sillä, että magneetilla kiinnittyvät painikkeet voi poistaa sivulta, ja niiden tilalle voi asettaa peitelevyn, jolloin virhepainalluksia ei tule. Ratkaisu on mainio ja toimii erinomaisesti.

Pugio on juuri niin tarkka kuin pelihiireltä voi odottaakin. Valojen värin voi mukauttaa mieleisekseen tietokoneelle asennettavalla ROG-ohjelmistolla, jonka avulla saa myös muutettua hiiren herkkyyttä.

 

+ Oikea- ja vasenkätisille
+ Tarpeettomat painikkeet voi poistaa
+ Nopea ja tarkka
– Pienikokoinen

Katso päivän hinta Asus ROG Pugio -hiirelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

Asus ROG Pugio on tarkka ja nopea hiiri, joka on tehty optimaaliseksi myös vasenkätisille tietokonepelaajille.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
7
Johdon pituus
2 m
Mitat
120 x 68 x 37 mm
Paino
103 g (ilman johtoa)
Tunnistin
Optinen