Du styrer musemarkørens bevægelser ved hjælp af rullen øverst på RollerMouse Pro.

RollerMouse Pro Wireless

RollerMouse Pro voi korvata perinteisen hiiresi ja on ranteesi paras ystävä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Contour
9.0

RollerMouse Pro ei todellakaan ole perinteinen tietokonehiiri. Sen sijaan, että liu’uttaisit muovipalikkaa pöydän poikki, RollerMouse-hiirellä ohjaat kursoria näytöllä muovisauvaan kiinnitetyn rullan avulla.

Siinä on kaikki tavallisesta hiirestä tutut painikkeet. Esimerkiksi suuren rullan alla on hieman pienempi rulla, joka toimii samalla tavalla kuin hiiren pieni pyörä. RollerMouse Pro vaatii erikoisen muotoilunsa vuoksi hieman totuttelua, mutta kun olet oppinut käyttämään sitä, siinä on monia etuja. 

Pehmeän, sisäänrakennetun rannetuen ansiosta ranteesi on tavanomaista rennommassa asennossa, eikä sinun myöskään tarvitse puristaa sormiasi hiiren ympärille painikkeiden painamiseksi.

Kun olimme työskennelleet RollerMouse Pro -hiirellä pari viikkoa kahdeksan tuntia päivässä, huomasimme, että tavallisen hiirikäden ranteen rasitus oli vähentynyt, mutta tartuimme silti mieluummin vanhaan hiireen, kun tietokoneella piti tehdä tarkkuutta vaativia töitä, esimerkiksi tarkkuuta vaativissa kuvankäsittelyohjelmissa.

RollerMouse Prosta on saatavana sekä langaton että langallinen versio. Testasimme langatonta laitetta, joka yhdistettiin tietokoneeseen Blue­toothilla yksinkertaisesti liittämällä pienen vastaanottimen tietokoneen USB-porttiin.


+ Vähentää ranteen kuormitusta

+ Helppo liittää

– Ei kovin hyvä tarkkuutta vaativaan työhön

Conclusion

RollerMouse Pro voi korvata perinteisen hiiresi ja on ranteesi paras ystävä.

Ominaisuudet

Merkki
Contour