MasterMouse Pro L on modulaarinen hiiri jolle voi rakentaa oman otteen.

Cooler Master MasterMouse Pro L

Räätälöitävä tehohiiri vaihdettavilla paneeleilla.

tekijä #Hiiret #Cooler Master
9.5

Aivan joka päivä ei saakaan testattavakseen bittijyrsijää, jota voi mukauttaa omaan käyttöön vaihtamalla hiiren päällä ja sivuilla olevia paneeleita. Cooler Master MasterMouse Pro L:n muokattava muotoilu tarkoittaa lisäksi sitä, että hiiri istuu yhtä hyvin myös vasempaan käteen.

Lisäpaneeleilla hiiren voi muotoilla esimerkiksi niin, että siitä saa kouramaisemman otteen. Paneelit ovat karkeapintaista muovia, minkä ansiosta hiiri ei luiskahda kädestä hikisessäkään istunnossa. Sivujen vaihtaminen on helppoa, ja jos paneelit eivät tunnu sopivilta, niin MasterMousen piirrosten avulla voi tehdä omat paneelit 3D-tulosteina.

Hiiren omalla ohjelmistolla on helppo määritellä haluamiaan komentoja kullekin painikkeelle. Myös hiiren valoa voi hallita. Toiminnolla, joka on saanut nimen Storm Tactix mode, voi puolestaan määritellä lisätoimintoja pelejä tai suosikkiohjelmia varten.

Hieman hiiressä oudoksuttaa hiiren herkkyyttä säätävän dpi-napin sijoittaminen hiiren alapuolelle niin, että siihen pääsee käsiksi vain kääntämällä hiiren. Yleensä tämä säätö on sijoitettu hiiren päälle, rullapainikkeen yhteyteen.

Hiiri toimii tarkasti ja nopeasti, reagoiden pienimpäänkin kosketukseen. Kun tähän lisätään vielä mahdollisuus rakentaa hiirestä omaan makuun ja käyttöön sopiva ohjain, kädessä on monipuolinen työkalu, joka ei jätä pulaan.

+ Lisäpaneelit päällä ja kyljissä
+ Helppo toimintojen määrittely

– Dpi-painikkeen sijoittelu

Lisätietoja Cooler Master MasterMouse Pro L -hiirestä saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Nopea ja tarkka hiiri, jota on helppo mukauttaa oman maun mukaiseksi, niin asetusten kuin otteen puolesta.

Ominaisuudet

Merkki
Cooler Master
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
8
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
12,5(13,0) x 6,78 x 3,8 cm
Paino
127 g
Tunnistin
Avago PMW3360 Optical
Muuta
Vaihdettavat paneelit