Cooler Master MasterMouse S

Hyvä ja huokea hiiri tietokonepelaajille.

tekijä #Hiiret #Cooler Master
7.7

Ensisilmäyksellä Cooler Master MasterMouse S -hiiri näyttää melko vaatimattomalta. Hiiren kuori on hohtavan harmaanmustaa muovia, eikä laitteessa ole mitään erikoisuuksia. Se ei istu käteen sen paremmin tai huonommin kuin monet muutkaan hiiret, mutta on yllättävän kevyt. Kaiken kaikkiaan se vaikuttaa aivan tavalliselta perushiireltä – kenties vielä sieltä halvemmasta päästä, jossa laitteen ergonomia ei ole kovin tärkeää.

Mutta kun hiiren liittää tietokoneeseen, huomaa heti, että pienessä laitteessa on paljon tehoja. Vieritysrullan alla olevalla painikkeella saa helposti vaihdettu hiiren neljän herkkyystason välillä, jotka ovat 400–7200 dpi. Tietokonepelaaja ei voi olla kuin tyytyväinen, ja hiiri onkin tarkoitettu ensisijaisesti pelikäyttöön. Lataamalla hiireen kuuluvan ohjelmiston saa paljon vastinetta rahalle.

Ohjelmiston avulla voi säätää hiiren kahta led-valoa, jotka ovat vieritysrullan reunassa ja takaosan alareunassa. Valoihin saa haluamansa värisävyn tai sitten värit voi säätää vaihtumaan jatkuvasti. Hiiressä on kuusi painiketta, kaksi kyljessä ja neljä päällä. Niistä viisi painiketta ovat ohjelmoitavissa haluamilleen toiminnoille, mistä on herkkyystason vaihtamisen lisäksi iloa pelaajille.

Tietokonepelaajalle MasterMouse S on enemmän kuin hyvä valinta, sillä kohtuulliseen hintaan nähden hiiressä on hyvät toiminnot. Jos hiirtä tarvitsee lähinnä muussa tietokonetyöskentelyssä, kannattaa siihen valita sopivampi vaihtoehto.

Laitteen hinta on Cooler Masterin verkkokaupassa 39,95 euroa. Toimituskuluineen hinnaksi tulee noin 59 euroa.

+ Nopea
+ Käyttäjäystävällinen ohjelmisto
+ Hyvä hinta
– Pelkistetty design, ei erityisen ergonominen

Lisätietoja MasterMouse S -hiirestä on valmistajan sivuilla.

Arvio

Erinomainen perushiiri pelaajille, mutta muuhun työskentelyyn löytyy parempia vaihtoehtoja.

Ominaisuudet

Merkki
Cooler Master
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
11,7 x 6,4 x 3,8 cm
Paino
121 g kaapelilla
Tunnistin
PixArt PMW3330 Optical
Muuta
400 - 7200 dpi