Testissä Sound BlasterX Siege M04

Creative Sound BlasterX Siege M04

Miellyttävä ja tarkka hiiri istuu hyvin käteen.

tekijä Christian Slot #Hiiret #Creative
8.8

Creativen Sound Blaster -tuotemerkki vie ajatukset äänikortteihin, kaiuttimiin ja kuulokemikrofoneihin.

Nyt yhtiö on laajentanut tarjontaansa äänituotteiden ulkopuolelle ja kehittänyt langallisen Sound BlasterX Siege M04 -pelihiiren, joka on samaa taattua Creative-laatua – ja vielä vähän enemmän.

Istuu hyvin käteen
Oikeakätisille tarkoitetussa Sound BlasterX Siege M04 -hiiressä on seitsemän ohjelmoitavaa painiketta. Niihin kuuluu vieritysrullan alla oleva painike, jolla voi vaihtaa lennossa kolmen eri DPI-asetuksen välillä. DPI-asetukset vaikuttavat hiiren herkkyyteen, eli siihen, kuin vikkelästi hiiren osoitin liikkuu näytöllä. Oman maun mukaiset painikeasetukset saa tallennettua hiiren sisäiseen muistiin.

Melko suuresta koostaan huolimatta Siege M04 istuu hyvin käteen. Se johtuu muun muassa kumikuvioiduista tartuntapinnoista. Sivuilla oleviin painikkeisiin on kuitenkin hieman vaikea ylettyä; ainakin testaaja joutui liikuttamaan sormiaan jonkin verran ylettyäkseen niihin.

Tarkkuustyö on helppoa
Sound Blaster Connect -ohjelmalla voi valita, kuinka korkea herkkyystaso (200–12 000 DPI) hiiren kolmelle DPI-asetukselle annetaan.

Ohjelmalla voi säätää myös muita asetuksia, kuten polling rate (kuinka usein hiiri lukee alustaa) ja kiihtyvyys. Hienosäätöjen ansiosta tarkkuutta vaativa työ esimerkiksi kuvia ja videoita muokatessa sujuu kuin leikki.

Pientä piristystä tuo hiiren alareunassa oleva 16,8 miljoonaa värisävyä tukeva LED-valojuova, jota voi mukauttaa ohjelman avulla.

+ Istuu hyvin käteen
+ DPI-asetusten vaihto lennosta
+ Käyttäjäystävällinen ohjelmisto
– Sivupainikkeisiin vaikea ylettyä

Lisätietoja valmistajan sivuilta.

Conclusion

Sound BlasterX Siege M04 on aivan ehdoton kumppani tarkkuutta vaativaan työhön ja peliin.

Ominaisuudet

Merkki
Creative
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
7
Mitat
13,5 x 6,7 x 4,3 cm
Paino
143 g (johdon kanssa)
Tunnistin
Optinen
Muuta
12 000 DPI, säädettävissä ohjelmistolla