D 2 Pro lades op ved at slutte det lidt specielle USB-kabel til musens snude.

Glorious Model D 2 Pro 4K/8KHz Edition

Yksinkertainen ja erittäin kevyt hiiri tekee tietokoneella työskentelystä vaivatonta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Glorious
9.0

Model D 2 Pro on erittäin kevyt hiiri, jossa ei ole monia ominaisuuksia. Lupaamistaan asioista se suoriutuu kuitenkin lähes täydellisesti.

Hiiri on muotoiltu oikealle kädelle, ja se sopii hyvin kämmeneen. Kaikki painikkeet on sijoitettu keskikokoisen mieskäden sormille sopivasti, ja niissä on riittävästi vastusta, jotta niitä ei tule painaneeksi vahingossa. Painikkeiden alla on optiset kytkimet, jotka ovat mekaanisia kytkimiä nopeampia ja kestävämpiä. Hiiren pohjassa on neljä suurta ja erittäin sileää teflonpehmustetta, joiden ansiosta hiiri liukuu hiirimatolla erittäin pienellä vastuksella. Lisäksi hiiri painaa vain 59 grammaa, joten myös pitkäkestoinen tietokoneella työskentely sujuu varmasti vaivattomasti.

Hiiren mukana toimitetaan vankka johto, jota voidaan käyttää hiiren akun lataamiseen ja hiiren sekä tietokoneen välisen langattoman yhteyden sovittimen liittämiseen. Itse USB-liitin on hieman oudon muotoinen, joten sitä voi olla vaikea käyttää muiden laitteiden kanssa.

Hiiren tarkkuutta voi säätää painamalla hiiren päällä olevaa painiketta. Alareunassa on LED-ilmaisin, joka näyttää, mitkä asetukset hiiressä on sillä hetkellä käytössä. Olisi toki kätevämpää, jos hiirtä ei tarvitsisi nostaa ylös katsoakseen, mitkä asetukset siihen on valittu.


+ Erittäin kevyt

+ Hyvät painikkeet

– LED-merkkivalo on oudossa paikassa

Conclusion

Yksinkertainen ja erittäin kevyt hiiri tekee tietokoneella työskentelystä vaivatonta.

Ominaisuudet

Merkki
Glorious
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
5
Johdon pituus
1,8 m
Paino
59 g
Tunnistin
26.000 DPI, 8.000 Hz