Du kan hvile tommelfingeren på "hylden" til venstre, når du bruger musen.

HP 935 Creator Wireless Mouse

HP 935 Creator tuntuu mukavalta kädessä, ja hiiren painikkeille on helppo määrittää uusia toimintoja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Hewlett Packard (HP)
8.5

HP:tä ei ehkä tunneta ensisijaisesti tietokonehiirien valmistajana, mutta tämän HP 935 Creator -hiiren kanssa tietokonealan suuryritys on onnistunut melko hyvin.

Hiiri on kookas sekä korkeus- että leveyssuunnassa. Se muistuttaa Logitechin ergonomisia hiiriä, sillä myös 934 Creatorissa on pieni tukitaso peukalolle ja huippunopea vierityspyörä. Jos pyörää kallistaa sivuille, se toimii lisäpainikkeina. Nopean vierityspyörän voi vaihtaa rullaamaan portaiden sijaan sulavasti, mutta painike, jolla näiden kahden vaihtoehdon välinen valinta tehdään, on hieman löysä.

Hiiri sopii hyvin keskikokoiseen ja suureen käteen. Painikkeisiin voi olla hieman vaikea yltää, jos sormet ovat lyhyet. Painikkeita on yhteensä kymmenen, ja seitsemälle niistä voi ohjelmoida omavalintaiset toiminnot.

Langattoman hiiren voi yhdistää kolmeen eri laitteeseen, joiden välillä voi sen jälkeen vaihtaa painamalla hiiressä olevaa painiketta. Yhteys muodostetaan joko Bluetoothin tai pakkaukseen sisältyvän langattoman USB-sovittimen kautta. Teoriassa sovittimen pitäisi tarjota Bluetoothia nopeampi ja vakaampi yhteys hiiren ja tietokoneen välille, mutta me emme huomanneet yhteyksissä sanottavaa eroa. Useimmille Bluetooth-yhteys on luultavasti itsestään selvin valinta – varsinkin siksi, että se kuluttaa vähemmän akkua. Jos hiirtä kuljetetaan mukana laukussa, sovittimen saa pantua piiloon hiiren pohjassa olevaan koloon.

Hiireen liittyvä Windows-asetusohjelma on helppokäyttöinen, ja siinä on käteviä ominaisuuksia, kuten mahdollisuus tallentaa erilliset asetukset eri Windows-sovelluksia varten.


+ Voi yhdistää kolmeen laitteeseen

+ Istuu mukavasti käteen

– Löysä vaihtopainike

Conclusion

HP 935 Creator tuntuu mukavalta kädessä, ja hiiren painikkeille on helppo määrittää uusia toimintoja.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Liitäntä
USB-C
Painikkeiden määrä
10
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
6,33 x 11,5 x 3,62 cm
Paino
130 g
Tunnistin
3000 DPI